background img
banner
banner

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η Νέα Δημοκρατία 46 χρόνια στη σωστή πλευρά της ιστορίας

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την Πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.»

Αυτά ανέφερε η ιδρυτική μας διακήρυξη, την οποία παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στις 4 Οκτωβρίου 1974. Και αυτές τις αρχές τηρούμε μέχρι και σήμερα, με αποφάσεις την ορθότητα των οποίων αποδέχονται ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Από την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, μέχρι την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το Ευρώ, έχουμε αποδείξει πως ενεργούμε αποκλειστικά για το συμφέρον της Πατρίδας.

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω αλλεπάλληλων Εθνικών προκλήσεων συνεχίζει να προτάσσει και τα υπερασπίζεται τα Εθνικά δίκαια. Από τις διπλωματικές επιτυχίες έναντι της Τουρκίας σε διεθνές επίπεδο και την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, μέχρι την αμοιβαιοποίηση των οικονομικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και την κρίση στον Έβρο, η Νέα Δημοκρατία δεν ακολουθεί την ιστορία. Τη δημιουργεί, επειδή ήταν και παραμένει η παράταξη των Εθνικών αποφάσεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr