background img
banner
banner

H ΣΕΛΕΣΤΕ στο πλευρό της Δέσποινας Βαρβιτσιώτη

Η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, είναι μία από τις ομάδες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της τερματοφύλακα της Γυναικείας Ομάδας του Πανγυθεατικού, Δέσποινας Βαρβιτσιώτη – που δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια – και της οικογένειάς της.

Σε επαφή με τους γονείς και τον αδερφό της Δέσποινας, συμμετέχει με όλα τα μέσα κι όλες της τις δυνάμεις, στο συντονισμό της προσπάθειας για την υποστήριξη και την ενίσχυση στον Αγώνα Ζωής που δίνει. Όλοι μαζί, με τις Ομάδες του Πανγυθεατικού, της Νίκης Τραγανού, του ΟΦΗ, της ΑΕ Μεσολογγίου, της Παναχαικής, του Ικάρου Πετρωτού, του Ατλαντα Πατρών, του Παναιτωλικού, των Καρυάτιδων Σπάρτης, του Αστέρα Τρίπολης, και άλλων ομάδων που πληθαίνουν κι ενώνονται κάθε στιγμή που περνάει, ερασιτεχνικών κι επαγγελματικών, ανδρών και γυναικών, ακαδημιών, Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων προσωπικοτήτων.

Ξεκίνησε μια προσπάθεια ενημέρωσης για τη μεγάλη μάχη που δίνει η οικογένεια.

Με έναν Φιλικό Αγώνα, με μια Εκδήλωση, με μια δημοσίευση, με ένα μήνυμα, με ένα τηλεφώνημα, με ένα βίντεο με μια ανάρτηση, με μια μικρή οικονομική κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠEIPAIΩΣ (IVAN GR3201725110005511089049205 Αριθμός λογαριασμού 5511089049205 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔEΣΠOINA KANEΛΛA BAPBITΣIΩTH).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr