background img
banner
banner

Τον παρακολουθούσαν μέρες… τον έπιασαν με 1.334 γραμμάρια κάνναβης

Δυνατά στη «μάχη» κατά των ναρκωτικών κινείται το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας που χθες Τετάρτη 14/10 κατάφερε να δώσει ένα ακόμη «χτύπημα», προχωρώντας στη σύλληψη κατοίκου της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1.334 γραμμάρια κάνναβης. Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας καλά πληροφορίες, υπό τον συντονισμό του νέου διοικητή του Τμήματος, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Παρασκευά Μασούρα.

Γνώστης των θεμάτων μέσα και από τις Υπηρεσίες της Πάτρας που έχει υπηρετήσει, ο νέος Διοικητής φέρεται αποφασισμένος να πατάξει το έγκλημα και να εξαλείψει τη διακίνηση ναρκωτικών ενάντια στη μάστιγα αυτή της κοινωνίας.

Τα είχε κρύψει επιμελώς στις αποθήκες

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr είναι άνδρας 63 ετών μόνιμος κάτοικος Νικολεΐκων, ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, ο οποίος διαμένει μόνος του σε κατοικία που βρίσκεται σε σχετικά ερημική τοποθεσία.

Συνελήφθη χθες περίπου στις 8.00 το πρωί από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σε περίπου 200 μέτρα απόσταση από το σπίτι του, αφού είχε προηγηθεί πολυήμερη παρακολούθηση.
Ακολούθησε έλεγχος εντός της οικίας ενώ σε δύο αποθήκες εκτός αυτής, βρέθηκαν 1.334 γραμμάρια κάνναβης. Μάλιστα, τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στο σπίτι σε διαφορετικές συσκευασίες και σε άλλα σημεία ώστε να μην εξευρεθούν σε περίπτωση έρευνας. Επίσης, μία εκ των ποσοτήτων ήταν σε φάση αποξήρανσης και είναι προφανές ότι πρόκειται για φετινή παραγωγή με τον άνδρα να έχει απλώσει τα ναρκωτικά σε ένα τελάρο ώστε να τα ξηράνει.

Επιπλέον, η αστυνομία εξετάζει και δύο ιδιόχειρα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο σημείο. Ακόμη, στην κατοχή του βρέθηκε ποσό 4.200 ευρώ που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν, επισημαίνονται τα εξής: Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα σε δυο εξωτερικές αποθήκες στην οικία του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν οκτώ ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.092) γραμμαρίων.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας βρήκαν και κατέσχεσαν στον ίδιο χώρο (242) γραμμάρια κάνναβης, την οποία ο άνδρας είχε απλώσει σε πλαστικό τελάρο προς αποξήρανση, δυο συσκευασίες με σπόρους της ναρκωτικής ουσίας καθώς και δύο ιδιόχειρα σημειώματα. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (4.220) ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου και είναι πολύ πιθανό να παραπεμφθεί στον Ανακριτή.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr