background img
banner
banner

Σοκ στην κοινωνία της Αιγιάλειας!

16ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΛΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Το κατώφλι της Εισαγγελέα Αιγίου περνάει 39χρονος επιχειρηματίας του Αιγίου, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση. Το γεγονός έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για ιδιοκτήτη χώρου με μεγάλη προσέλευση καθημερινά, ωστόσο ο ίδιος αντικρούει τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη 16χρονη, ο 39χρονος την πλησίαζε ενώ βρισκόταν μέσα στην επιχείρησή του, χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις, ενώ, όπως ισχυρίζεται, το ίδιο έπραττε και μιλώντας της μέσω του διαδικτύου. Η μαθήτρια ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας καταθέτοντας μήνυση. Άμεσα οι άνδρες της Ασφάλειας, μετά από έρευνα στις συνομιλίες τους στο διαδίκτυο, συνέλαβαν τον επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής μέσα στον χώρο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 24 Σεπτεμβρίου, μέσα στην επιχείρησή του, προσέγγισε την ανήλικη κάνοντας άσεμνες προτάσεις. Επίσης, στις 2 Οκτωβρίου, σε συνομιλία τους μέσω διαδικτύου τις έκανε και πάλι άσεμνες προτάσεις. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr