background img
banner
banner

Άνοιγμα κουρείων και κομμωτηρίων ζητούν οι επαγγελματίες

ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού δηλώνουν οι κομμωτές που ζητούν να ανοίξουν κουρεία και κομμωτήρια, δεδομένου ότι οι παράνομοι εξακολουθούν να εργάζονται ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Τα καταστήματα, κουρεία και κομμωτήρια να ανοίξουν τώρα! Ο κλάδος αντιμετωπίζει αθέμιτο ανταγωνισμό». Αυτό επισημαίνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Μανικιούρ Πεντικιούρ νόμου Αχαΐας “Αγία Τριάς”, με επιστολή στα συναρμόδια υπουργεία αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, το Επιμελητήριο και την ΟΕΒΕΣΝΑ.

Όπως επισημαίνει, ΄΄με το κλείσιμο των καταστημάτων μας, αφενός δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα ο ανταγωνισμός, αφετέρου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου με τους παράνομους (πλανόδιους κουρείς και κομμωτές). Τονίζεται δε ότι ο κλάδος τηρεί κατά γράμματα τη λειτουργία των καταστημάτων όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Αντίστοιχο αίτημα έχουν καταθέσει στους αρμόδιους φορείς κι άλλοι Σύλλογοι Κομμωτών από την Πελοπόννησο΄΄.

Ο Σύλλογος μεταφέρει στους αρμόδιους φορείς την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια των επιχειρήσεων, κουρείων και κομμωτηρίων που πλήττονται από το νέο lockdown, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όπως τονίζει, ΄΄με το κλείσιμο των καταστημάτων μας ,αφενός δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα ο ανταγωνισμός, αφετέρου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου με τους παράνομους πλανόδιους κουρείς και κομμωτές΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr