background img
banner
banner

Έργα και απορρίμματα

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου. Η συνεδρίαση θα γίνει διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings).

Τα θέματα αφορούν την έγκριση υποβολής προτάσεων του Δήμου Αιγιαλείας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014-2020» Προτεραιότητα 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ, με τίτλο: «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» (Μέτρο 8.3.3: Άρ.63.1 του Καν. 508/2014 «Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων» [για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα]) του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER ΑΧΑΪΑΣ για την ολοκλήρωση των κοινοχρήστων χώρων της Τέμενης αλλά και για το έργο «Αποκατάσταση και διαρρύθμιση κτιρίου πρώην αποθηκών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας για τη λειτουργία χώρου πολιτιστικών – περιβαλλοντικών – τεχνολογικών δραστηριοτήτων».

Ακόμη θα γίνει αποδοχή της αριθ. 1360/2020 Απόφασης του 6ου Κλιμακίου (ΑΕΠΠ 1206/01-09-2020) και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της εργασίας «Μεταφορά 50.000 τόνων απορριμμάτων Δήμου Αιγιαλείας με Ανοικτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για τα έτη 2020-2023».

Προσλήψεις και κατανομή χρημάτων

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι τα ακόλουθα: Έγκριση πρακτικού Ν. 1 Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων & λιπαντικών για τα έτη 2020 & 2021 για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας & των Νομικών Προσώπων του Δήμου», ως προς την ομάδα των λιπαντικών». Έγκριση Πρακτικού Ν. 1 Ανοικτής Δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον οικισμό Αμπελοκήπων Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας». Έγκριση Πρακτικού Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Αναβάθμιση κοινοχρήστων αστικών χώρων Δήμου Αιγιαλείας μέσω της υπόγειας αποθήκευσης & αποκομιδής των Δημοτικών απορριμμάτων». Έγκριση Πρακτικού Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας». Έγκριση Πρακτικού Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας». Έγκριση τροποποίησης Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Ερινεού» Δήμου Αιγιαλείας, λόγω μη παράτασης προσφοράς του αρχικού μειοδότη, ανάδειξη νέου και πρόσκληση του νέου μειοδότη για την προσκόμιση δικαιολογητικών του άρθρου 4.2 της διακήρυξης». Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός όρων διακήρυξης, καθώς και κριτηρίου αξιολόγησης για την: «Προμήθεια ειδών Ατομικής Προστασίας (ρουχισμός – γάλα) του Δήμου Αιγιαλείας». Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή παιδικών χαρών του Δήμου Αιγιαλείας».

Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στην θέση «Νησί» Κοινότητα Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (ΕΡΓΟΚΑΤ Ι.Κ.Ε.)». Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στην θέση «Νησί» Κοινότητα Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΟΥΚΝΟΣ)». Έγκριση πρόσληψης προσωπικού Ορισμένου Χρόνου (δέκα ατόμων) σύμφωνα με το άρθρο 212 του Ν. 3584/2007. Αποδοχή της αριθ. 74303/2020 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την ΙΑ΄ κατανομή από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων έτους 2020 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και λοιπών γενικών δαπανών τους, καθώς και κατάρτιση σχεδίου 13ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2020.

Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας για το δεύτερο (2ο ) τρίμηνο οικονομικού έτους 2020. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας για το τρίτο (3ο ) τρίμηνο οικονομικού έτους 2020. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους. Έγκριση πέμπτης (5ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» οικονομικού έτους 2020. Έγκριση της αριθ. 123/2020 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την όγδοη (8η ) αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020. Έγκριση της αριθ. 121/2020 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την έγκριση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης για το έτος 2021. Έγκριση της αριθ. 122/2020 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την έγκριση του σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Ακόμη, έγκριση της αριθ. 124/2020 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2019. Έγκριση οικονομικού απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας. Επικύρωση Πρακτικών Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών διαφορών του Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση διαγραφής τέλους 0,5% & προστίμων Δ.Ε. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση διαγραφής ποσών ΚΟΚ Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση ή μη εξώδικης επίλυσης διαφοράς μεταξύ κ. Μιλτιάδη Σερεντέλου και του Δήμου Αιγιαλείας, σχετικά με την κατάθεση της από 03-08-2020 αγωγής ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr