background img
banner
banner

Ανησυχία στον Παναιγιάλειο

ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΟΥΤΕ Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19

Ο covid 19 εξακολουθεί ανεξέλεγκτα να απλώνει τα δίχτυα του σε κάθε ηλικία, επάγγελμα, περιοχή. Δεν εξαιρεί ούτε χαρίζεται σε κανέναν, οπότε ούτε ο αθλητισμός θα μπορούσε να αποφύγει τα δικά του κρούσματα.  Κάθε νεότερο κρούσμα που κυκλοφορεί, μεγεθύνει το μέγεθος της πανδημίας. Το ποδόσφαιρο αριθμεί τα δικά του θύματα, τα οποία με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται. Κάπως έτσι μπήκε το «κόκκινο» στην Μακεδονία, στην Αττική και στη συνέχεια σε πανελλαδικό επίπεδο.

Θετικός ποδοσφαιριστής της Θύελλας Π.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο, ποδοσφαιριστής της Αχαϊκής ανέβασε πυρετό το βράδυ και το αποτέλεσμα του τεστ που υποβλήθηκε την Δευτέρα ήταν θετικό. Κατόπιν τούτου έχουν απαραιτήτως δρομολογηθεί ανάλογα τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το ποδοσφαιρικό τμήμα στην ομάδα της Πάτρας.

Το γεγονός της στάσης του πρωταθλήματος μειώνει μέχρι ενός σημείου το κακό στην Θύελλα, που όμως θα είναι υποχρεωμένη να περιμένει τα αποτελέσματα των ποδοσφαιριστών και φυσικά να σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα τις προπονήσεις. Παράλληλα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο ιδιόκτητο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός».

Το φαινόμενο της Θύελλας ανησυχεί τον Παναιγιάλειο

Την Κυριακή το βράδυ ανέβασε πυρετό ο παίκτης της Θύελλας Πάτρας, ομάδα που λίγο νωρίτερα είχε υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Μάλιστα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν και ο αρχηγός των «κυανόλευκων», πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών να υπογράψει το φύλλο αγώνα, ενώ νωρίτερα διεκδικούσε την μπάλα σε μάχη …σώμα με σώμα με τους «μελανόλευκους».

Στις Καμάρες η προπόνηση του Παναιγιάλειου – Επιστροφή την Δευτέρα στο γήπεδο

Στο γήπεδο των Καμαρών η προπόνηση του Παναιγιάλειου. Παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Παναγιώτη Σταθακόπουλο και με κρύα καρδιά ύστερα από την άσχημη τροπή που πήρε το πρωτάθλημα με την διακοπή του.  Οι προπονήσεις θα σταματήσουν για λίγες μέρες και το νέο ραντεβού των μελανόλευκων θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε επιφυλακή οι «μελανόλευκοι» με το κρούσμα της Θύελλας Π.

Η είδηση που αφορούσε το θετικό τεστ ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πάτρας, έχει θορυβήσει τους παίκτες του Παναιγιάλειου. Η Θύελλα ήταν η αντίπαλη ομάδα της περασμένης Κυριακής και ο φόβος για την μετάδοση του covid -19 σε κάποιον «μελανόλευκο», είναι μια σκέψη που κρύβει σε ένα ποσοστό την πιθανότητα για τα χειρότερα και στους «μελανόλευκους».
Από τεστ θα περάσει πλέον όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιάλειου, με την ελπίδα να αποδειχτούν όλα καλά.

Συλλυπητήρια για τον Μαρίνο Παπαναστασίου

Η οικογένεια του Παναιγιάλειου με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του κ. Παπαναστασίου:  «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Μαρίνου Παπαναστασίου. Ο Μαρίνος Παπαναστασίου είχε διατελέσει στο παρελθόν παράγοντας αλλά και μέλος των διοικήσεων του Συλλόγου έχοντας σημαντική προσφορά. Το ενδιαφέρον και η βοήθεια του ήταν διαχρονική και έτσι άφησε το δικό του στίγμα στα δρώμενα της ομάδας. Ο Θεός να τον αναπαύσει και ας δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. Το Δ.Σ. το Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να παραστούν μέλη της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών στη νεκρώσιμη ακολουθία, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr