background img
banner
banner

Αυτοκτόνησε 84χρονος στο Αίγιο

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ»

Τραγικό τέλος, έβαλε στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης 11/11, στις 11:10, ένας 84χρονος άντρας, που έπεσε από την πρώτη γέφυρα της Ολυμπίας Οδού, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου.

Τον αυτόχειρα Ι.Α., είδε διερχόμενος οδηγός την ώρα που είχε κρεμαστεί για να πηδήξει και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αιγιαλείας, πήγαν στο σημείο και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, καλώντας παράλληλα και διαπραγματευτή από την Πάτρα, που δεν πρόλαβε όμως να έρθει.

Ο 84χρονος ανέφερε ότι είχε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα και πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αιγίου, αλλά ήταν αργά.

Το τελευταίο διάστημα συζούσε με μία αλλοδαπή γυναίκα, η οποία αργότερα βρήκε σημείωμα του συντρόφου της, κατοίκου Καλλιθέας, από την Τούμπα Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα ανέφερε πως είχε διαγνωσθεί με ανίατη ασθένεια που θα τον άφηνε παράλυτο, έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και να πέσει από τη γέφυρα βάζοντας τέλος στη ζωή του.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr