background img
banner
banner

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κοντά στην κορυφή η Αιγιάλεια με Αχιλλέα και Φλόγα Ροδιάς

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΜΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΡΙΨΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ LOCKDOWN

H αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας για τις 7 ομάδες της Αιγιάλειας, κόπηκε πολύ νωρίς. Μόλις έξι αγωνιστικές πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα σωματεία και ο κορονοϊός τους παρέπεμψε στα αποδυτήρια μέχρι νεωτέρας.

Στην πρώτη 5άδα του 2ου ομίλου συγκαταλέγονται δυο από τις επτά συνολικά ομάδες της Αιγιάλειας, που συμμετέχουν σ’ αυτόν τον όμιλο.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Καμαρών και την Φλόγα Ροδιάς, που διορθώνοντας τα κακώς κείμενα των πρώτων αγώνων, έφτασαν σε απόσταση δυο βαθμών από την πρώτη θέση.
Σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων τους, την στάση και την επανεκκίνηση, μιλούν στo protionline.gr οι προπονητές Μιχάλης Τρίψας (Αχιλλέας Καμαρών) και Γιώργος Αμασιάδης (Φλόγα Ροδιάς).

Μιχάλης Τρίψας: «Σε ετοιμότητα παρά τις δυσκολίες, ελπίζω γρήγορη επανεκκίνηση»

Την 4η θέση της βαθμολογίας καλύπτει η ομάδα των Καμαρών, με δυο βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Ο προπονητής του Αχιλλέα βρίσκει σε καλή κατάσταση την ομάδα του, ύστερα από την καραντίνα που είχε προηγηθεί. Διέγνωσε μια σταδιακή βελτίωση στο πέρασμα των αγώνων, θέλει τη συντομότερη επανεκκίνηση ώστε να αποφύγει ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν. Για την πορεία του Αχιλλέα, την παύση και την επιστροφή στη δραστηριότητα, δήλωσε:

Επηρεάστηκε από κάπου η προετοιμασία σας;

Μετά από τόσο μεγάλη αποχή νομίζω ότι ήταν δύσκολο για όλες τις ομάδες να είναι στο επίπεδο ετοιμότητας που θα ήθελαν, πόσο μάλλον κι εμείς που είχαμε πολλά νέα παιδιά στο ράστερ μας, όμως παρολ’ αυτά παρουσιαστήκαμε αρκετά έτοιμοι στην πρεμιέρα και στη συνέχεια.

Πως κρίνεις μέχρι τώρα την ομάδα του Αχιλλέα;

Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Σε όλα τα ματς διατηρούσαμε τον έλεγχο, παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, όμορφο και ποιοτικό. Παιχνίδι με παιχνίδι φανερά παρουσιάζαμε βελτίωση. Άλλωστε κατέχουμε την καλύτερη μέχρι τώρα άμυνα του ομίλου, ενώ συγκαταλεγόμαστε στις κορυφαίες επιθέσεις. Ο στόχος άλλωστε ο δικός μου σε συνεργασία με την διοίκηση, ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και υγιής, εντός και εκτός γηπέδου. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα το έχουμε πετύχει.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες του ομίλου;

Αν εξαιρέσουμε τους Πετεινούς που δείχνουν μια αρκετά μέχρι τώρα αδύναμη ομάδα όλες οι άλλες ομάδες είναι άκρως ανταγωνιστικές. Ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε κάθε αγωνιστική, χαρίζοντας ενδιαφέρον και ομορφιά στον όμιλο. Σιγουρα 4 – 5 ομαδες είναι λίγο πιο δυνατές χωρίς όμως μεγάλες διαφορές.

Εύκολο ή δύσκολο θα χαρακτηρίζατε το μέχρι τώρα αγωνιστικό σας πρόγραμμα;

Νομίζω ότι έχουμε κινηθεί σε ένα μέτριο πρόγραμμα. Ούτε καλό ούτε κακό. Η διαφορά θα φανεί όταν θα παίξουμε όλοι με όλους.

Θεωρείς ζημιά την διακοπή;

Πιστεύω ναι είχαμε βρει ρυθμό. Η βελτίωσή μας από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν ορατή και θα προτιμούσαμε φυσικά τη συνέχεια της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Ποια θα είναι η εικόνα σας μετά το “lockdown”;

Το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι υγιείς, να περάσει όλο αυτό χωρίς μεγάλες ζημιές. Για το πρωτάθλημα, το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να ξεκινήσει το νωρίτερο δυνατόν. Αν αργήσει πολύ θα πρέπει κι εμείς να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν. Ήδη είχαμε έξι μήνες αποχή, τώρα πάλι 1.5 μήνα και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Δίνουμε τόπο στην υγεία και περιμένουμε.

Γιώργος Αμασιάδης: «Κερδίζουμε έδαφος, πλήγμα η διακοπή»

Δυο βαθμοί χωρίζουν την Φλόγα Ροδιάς, από τα πρωτοπόρα σωματεία: Απόλλωνα Εγλυκάδας και Ζαβλάνι. Ο φετινός προπονητής της Φλόγας Γιώργος Αμασιάδης, αναφέρθηκε σε προβλήματα απουσιών κατά την προετοιμασία, αλλά και τις 4 συνεχόμενες νίκες που ανέβασαν την ομάδα της Ροδιάς στις πρώτες θέσεις. Ζημιωμένος από την παύση του πρωταθλήματος όπως συν τοις άλλοις μας δηλώνει:

Για την ετοιμότητα στο φετινό πρωτάθλημα

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη περίοδο της προετοιμασίας, είχαμε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όμως, ενσωματώθηκαν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που έλλειπαν και μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά, προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Τα πρώτα συμπεράσματα για την Φλόγα Ροδιάς

Η Φλόγα Ροδιάς είναι μια ομάδα η οποία έχει μάθει να πρωταγωνιστεί. Η παρουσία μας σε αυτές τις 6 – 7 αγωνιστικές, δείχνει ότι αυτό θα έκανε και φέτος, αν αναλογιστούμε τις 4 τελευταίες συνεχόμενες νίκες, εντός και εκτός έδρας.

Για τη δυναμικότητα του ομίλου

Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος στον όμιλο, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τη νίκη του Καστριτσίου επί του πρωτοπόρου Ζαβλανίου και τη νίκη της ομάδας της Αυτόνομης στο γήπεδο της Τέμενης, όπως και τη καλή πορεία του Δρεπάνου. Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώνει έτοιμη για όλα, αλλά και για το …τίποτα.

Δικαίως βρίσκεστε στην πρώτη πεντάδα;

Στην 1η αγωνιστική αντιμετωπίσαμε μια παρά πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Άβυθος. Εξίσου είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας με δύσκολους αντιπάλους και είχαμε και ένα παιχνίδι σε κοινή έδρα με τον Απόλλωνα Συνοικισμού, που είχε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επομένως, το πρόγραμμα αναμφίβολα θα το χαρακτήριζα δύσκολο και απαιτητικό.

Αισθάνεστε μόνο ζημιωμένοι από την στάση του πρωταθλήματος;

Σαφώς μας ζημιώνει, καθώς η ομάδα ήταν σε ανοδική πορεία.

Σε ποια ημερομηνία θα σας ικανοποιούσε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα;

Με την ημερομηνία που θα οριστεί, ούτως ώστε να προστατευτεί η υγεία των ποδοσφαιριστών και όσων εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Η λογική θέλει να δίνουμε το προβάδισμα στην δημόσια υγεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr