background img
banner
banner

Βαγγέλης Γκάτσης: «Πάντα και σε όλες τις συνθήκες πρέπει να προσπαθούμε»

4 γκολ στα 4 φετινά παιχνίδια μετρούσε ο μεγάλος και χαρισματικός σκόρερ Βαγγέλης Γκάτσης, Μάλιστα τα δυο τελευταίο στο …αποχαιρετιστήριο παιχνίδι πριν το «κλείσιμο» του πρωταθλήματος. Σημάδι ότι είχε ξεκινήσει να γίνεται ουσιαστικός και να ανεβαίνει στον πίνακα των γκολτζήδων. Ο περυσινός πρώτος σκόρερ δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβει το ρεκόρ των 46 γκολ που είχε στο παρελθόν σ’ αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα, δεν παύει πάντως να είναι πάντα υποψήφιος για το «χρυσό» παπούτσι.

Ο Βαγγέλης Γκάτσης αποδέχεται θέλοντας και μη το «πάγωμα» της αγωνιστικής δραστηριότητας, αρκούμενος στην ατομική και από την πλευρά του δηλώνει:

«Μαθημένοι πλέον και στα δύσκολα, συνεχίζουμε την προσπάθεια σε όποιες συνθήκες καλούμαστε να ξεπεράσουμε, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την ικανότητα που μας διακρίνει, στον εαυτό μας και στο σύνολο. Η σύγκριση με τα χειρότερα, πάντα θα μας εφησυχάζει, όπως και η ευθύνη του καθήκοντος να πραγματοποιούμε το καλύτερο. Υπομονή και ευχή να περάσει γρήγορα όλο αυτό που ζούμε να γυρίσουμε υγιείς στα γήπεδα. ανυπομονώ να βρεθώ πάλι με τους συμπαίκτες μου και τα …αντίπαλα δίχτυα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr