background img
banner
banner

Βασίλης Μπούνας: «Η προπόνηση πιο ευχάριστη με παρέα»

Ανεκτίμητης αξίας στην πρώτη αλλά και στην δεύτερη συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο. Τα δίνει όλα σε κάθε ομάδα που συνεργάζεται, στον Παναιγιάλειο όμως διαθέτει ακόμα και την καρδιά του. Είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αγάπη του όπως επανειλημμένως έχει δηλώσει, επιθυμεί να …κρεμάσει τα παπούτσια του, φορώντας τη «μελανόλευκη».

Για την εποχή του “lockdown” που διανύουμε, εκφράζει τη δική του άποψη:

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο λόγω του γενικού lockdown της χώρας και του αθλητισμού μαζί καλούμαστε να κάνουμε ατομική προπόνηση ώστε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση για την στιγμή που θα γυρίσουμε στα γήπεδα και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Προέχει πάντα η υγεία γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας ώστε να περάσει ο ιός, πιστεύω όσο πιο άμεσα γίνεται ώστε να επανέλθει ο πλανήτης στην φυσιολογική ροη τις ζωής.

Το δύσκολο σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι το αν απλά θα κανείς προπόνηση αλλά πως θα την προσαρμόσεις. Π.χ. όταν έχεις αερόβιο άσκηση θα στείλεις το 6 για ατομική άθληση θα βγεις στον δρόμο και θα την κανείς στην άσφαλτο στο χώμα έστω με προσοχή πάντα γιατί δεν είναι και απλό από το χόρτο κατευθείαν σε σκληρή επιφάνεια. Αν έχεις δύναμη θα την κανείς στο σπίτι, αν έχεις πρόγραμμα με μπάλα θα την προσαρμόσεις, αν όμως έχεις ταχύτητες πως θα τις κανείς: Εγώ να πω την αλήθεια τις κάνω ή σε χώμα ή στην άσφαλτο ας είναι δύσκολο. Καμιά φορά αν είναι καλός ο καιρός και δεν έχει κύμα στην ακροθαλασσιά, ξεκινάω από τον Λόγγο και μπορεί να πάω Σελιανίτικα, Άκολη, Καμαρες. Εδώ γύρω -γύρω υπάρχουν διαδρομές μέσα στη φύση ώστε να περάσεις παράλληλα και ωραία, Να ξεφύγεις και να δουλέψεις σωστά.

Προσωπικά είμαι και στον σύλλογο δρομέων Ερμής Αιγιαλείας που τον έχουν ιδρύσει παιδιά από τον Λόγγο. Μπορώ λοιπόν να τρέχω μαζί με συναθλητή κι αυτό το κάνει πιο ωραίο. Βγαίνει η προπόνηση πιο ευχάριστη από το να τρέχω χωρίς παρέα. Είναι στο χέρι όλων των αθλητών πως θα είμαστε όταν αυτό τελειώσει. Δεν πρέπει τίποτα να μας κάνει να σταματάμε και να το βάζουμε κάτω κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε με οποιαδήποτε όπλα να είμαστε σε καλή κατάσταση και πάνω από όλα υγιείς. Εύχομαι σε όλους υγεία το πολυτιμότερο αγαθό, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr