background img
banner
banner

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αγαπήθηκε από την πρώτη του εμφάνιση με τα «μελανόλευκα»

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Βρίσκεται παντού. Στις καλές του ακόμα και στις μέτριες εμφανίσεις του, ο Βασίλης Χριστόπουλος δεν θα χαριστεί. Είτε με δικό του γκολ, είτε με δική του ασίστ, ατομική ενέργεια και οτιδήποτε άλλο, θα συμβάλλει για το σκοράρισμα στην αντίπαλη περιοχή. Κερδίζει τους αντιπάλους και το χειροκρότημα της εξέδρας. Γεννημένος τον Σεπτέμβρη του 1996 και για 2η αγωνιστική σεζόν «μελανόλευκος», ο επιθετικός Βασίλης Χριστόπουλος, ξετυλίγει το κουβάρι της μέχρι τώρα αγωνιστικής του καριέρας:

«Ξεκίνησα απο τις ακαδημίες της Θύελλας Αιγίου, και μόλις συμπλήρωσα τα 14 μου έτη μεταπήδησα στην πρώτη ομάδα. Δυο χρόνια αργότερα στα 16 μου πήγα στην Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας, μια ομάδα που με βοήθησε να πάρω μεγάλη αυτοπεποίθηση σαν ποδοσφαιριστής σε συνδυασμό με ένα θέμα υγείας που πέρασα. Στα 19 μου επέστρεψα στη Θύελλα Αιγίου και ενα χρόνο αργότερα πήρα μεταγραφή στον Ατρόμητο Πατρών, όπου το Γενάρη της ίδιας χρονιάς πήγα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Εκεί έπαιξα 1,5 χρόνο και μετά έπαιξα ένα χρόνο στον Πανμοβριακό Ριόλου. Πέρσι στα 23 μου ήρθα στον Παναιγιάλειο».

Πως αισθάνεσαι στον Παναιγιάλειο της Γ’ Εθνικής;

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα στον Παναιγιάλειο, έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και διάθεση να αναδείξω τα προσόντα μου στον αγωνιστικό χώρο. Η ψυχολογία μου φυσικά είναι πάντα καλή διότι παίζω σε μια ομάδα που υποστήριζα από μικρός και με συμπαίκτες τους οποίους θαυμάζω. Οι συμπαίκτες μου, κυρίως τα μεγαλύτερα παιδιά, οι πιο έμπειροι με βοηθάνε στο να ηρεμώ και να δουλεύω συνεχώς ώστε όταν παρουσιαστεί μια ευκαιρία είτε εντός αγωνιστικών χώρων είτε εκτός να την εκμεταλλευτώ σωστά.

Πόσο σε επηρέασε ψυχολογικά ο τραυματισμός σου;

Η αλήθεια είναι ότι όταν εμφανίστηκε το θέμα στη σπονδυλική μου στήλη, έμεινα αρκετό καιρό εκτός δράσης που σίγουρα με επηρέασε σε πολλά θέματα όσον αφορά τη ζωή μου. Με τη βοήθεια των ειδικών επέστρεφα στα γήπεδα σε συνδυασμό πάντα με το σχολείο μου. Αυτοί οι δύο λόγοι ήταν σίγουρα αρνητικοί παράγοντες που επηρέασαν την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Βέβαια το θέμα αυτό δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς διότι συχνά πυκνά έχω διάφορους πόνους σε ισχίο και μέση που με αφήνουν για σημαντικό χρόνο εκτός. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως, διότι πλέον αγωνίζομαι σε ένα καλό επίπεδο και με δουλειά έχω φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω.

Παρουσιάζεις αυξομειώσεις στην απόδοσή σου, είναι το γκολ για σένα αυτοσκοπός;

Είναι γεγονός το ότι έχω κενά διαστήματα στο παιχνίδι μου, είναι κάτι το οποίο θέλω να βελτιώσω. Τώρα σχετικά με τις ασίστ, ενας επιθετικός για να χαρακτηριστεί καλός πρέπει να βοηθάει την ομάδα του στο σκοράρισμα, να βρίσκει τρόπους στο να φανεί και αυτός είτε με γκολ είτε με ασίστ, για μένα είναι ότι ίδιο σημαντικό όταν κάνω μια ασίστ ή όταν βάζω ένα γκολ.
Όπως έχει εξελιχθεί η αγωνιστική δράση, με την μεγάλη αποχή, την επιστροφή και τώρα ξανά την αναστολή, είμαι ικανοποιημένος. Όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν τις αξιοποίησα. Δυστυχώς φέτος στη μεγαλύτερη κατηγορία δε θα κάνουμε τις τελικές προσπάθειες που κάναμε τη περσινή αγωνιστική χρονιά οπότε πρέπει να είμαι πιο ουσιαστικός, και αν αναλογιστούμε και τα γκολ των φιλικών αγώνων θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά.

Ποιοι είναι οι ατομικοί σου στόχοι και της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο;

Για να κάνω το κάτι παραπάνω, σίγουρα ο πήχης πρέπει να είναι υψηλός. Θα ήθελα πάντως να πιάσω τους περσινούς αριθμούς είτε σε γκολ είτε σε ασίστ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και κατ’ επέκταση και τον εαυτό μου! Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε Κυριακή να αγωνίζεται για τη νίκη. Εύχομαι να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε όσο το δυνατόν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ποιες και που είναι οι καλύτερες προσωπικές σου αναμνήσεις σου από το ποδόσφαιρο;

Οι καλύτερες αναμνήσεις είναι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, διότι με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ σε αυτό που είμαι σήμερα ποδοσφαιρικά αλλά και απο άποψη τροπαίων καθώς σε ενα μισή χρόνο κατακτήσαμε ενα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο ερασιτεχνών και ένα super cup.

Ακόμα παραμονή στη Γ΄ Εθνική, με δικά μου σημαντικά γκολ. Επίσης η περσινή χρονιά και πρώτη μου με τον Παναιγιάλειο ήταν σημαντική και αξέχαστη καθώς συστήθηκα στο κόσμο του Αιγίου και η παρουσία μου συνοδεύτηκε με πολλές επιτυχίες, κάτι που εύχομαι να συνεχιστεί όσο θα βρίσκομαι στην ομάδα!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr