background img
banner
banner

Διαδικτυακά η Ανεξάρτητη Κίνηση

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κίνηση Ανατολικής Αιγιάλειας, ενημερώνει για τη δράση της μέσα από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά την Κ.Υ.Α. της 6ης Νοεμβρίου του 2020 (lockdown), αναστέλλουμε όλες τις δράσεις της Κίνησής μας που απαιτούν αυτοπρόσωπες παρουσίες και συγκεντρώσεις μέχρι νεωτέρας. Κατά συνέπεια θα είμαστε σε επαφή μαζί σας μέσω του facebook της Κίνησης με ανακοινώσεις, άρθρα και ενημερώσεις. Την εκδήλωση της 17ης Οκτωβρίου, για τις αρχαίες πόλεις της Ανατολικής Αιγιάλειας -Ελίκη, Κερύνεια, Βούρα, Αιγές, Αιγείρα- που αναβάλαμε, θα την παρουσιάσουμε τμηματικά, μέσω 11 άρθρων της αρχαιολόγου κ. Ντόρας Κατσωνοπούλου, στο facebook.

Φιλοδοξούμε να αντικαταστήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη ζωντανή ενημέρωση με ηλεκτρονική, απευθυνόμενοι στο μεγάλο αμφιθέατρο του facebook, για περισσότερους Ανατολικοαιγιαλείς και όχι μόνο.

Τα άρθρα θα αναρτώνται τμηματικά, ξεκινώντας από σήμερα 22/11/2020, όπως παρουσιάστηκαν στην εφημερίδα “Πρώτη της Αιγιάλειας”, την οποία κι ευχαριστούμε. Φυσικά αρμόζει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Κατσωνοπούλου, όχι μόνο για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο αίτημά μας και την σχετική άδεια δημοσίευσης των άρθρων της, αλλά και για την ιδιαίτερη προσφορά της στον τόπο μας.

Από την ανάγνωση των συγκεκριμένων άρθρων διαφαίνεται η διαφορά της ανατολικής Αιγιάλειας ως προς τον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς, αφού έχει στην γεωγραφική της επικράτεια πέντε πόλεις από τις επτά της αρχαίας Αιγιάλειας, μεταξύ των οποίων και την πρωτεύουσα πόλη όλων, την Ελίκη, με φυσικό όριο προς την πλευρά του ανταγωνιστικού Αιγίου τον ποταμό Σελινούντα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr