background img
banner
banner

Δύο νέοι σεφ ένωσαν γεύσεις και ζωές

Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΚΟΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΛΑΣ – ΒΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ… ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ

Κατάλαβαν… πολύ γρήγορα ότι έχουν πολλά κοινά σημεία, εκτός από την ¨γαστρονομική¨ τους φύση. Ο έρωτας και η έλξη… έπαιξε από την αρχή μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα πορεία τους, που αν μη τι άλλο… θα είναι γεμάτη από όμορφες μυρωδιές φαγητών!Η μικρή κορούλα τους, ήταν απλά το ¨φυσικό επακόλουθο¨ της αγάπης τους, αφού το ¨κάρμα¨ τους ένωσε. Έτσι, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη – Κοντεσοπούλου και ο Αντώνης Κόκλας – Βενέτικος αποφάσισαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Μετ’ εμποδίων  ο γάμος και η βάφτιση

Η μεγάλη στιγμή των γνωστών ¨δημιουργών¨ της γαστρονομικής τέχνης που έχουν κατακτήσει κουζίνες σπουδαίων εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και η βάφτιση της μικρής Ειρήνης – Ραφαέλας, ήταν να γίνουν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, μια ημέρα όπου ήταν προσωπική επιλογή του ζεύγους και είναι η μέρα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών οι οποίοι είναι προστάτες της οικογενείας τους. Όμως έπρεπε να αναβληθεί, λόγω της ανακοίνωσης του lock down που επιβλήθηκε. Τελικά… πραγματοποιήθηκαν οι δύο ¨μαγικές στιγμές¨ των σεφ, στην Ιερά Μητρόπολη της Πανάγιας Φανερωμένης την Παρασκευή, στις 6 Νοεμβρίου.

Με πολύ λίγα άτομα τα δύο μυστήρια λόγω της επιδημίας

Το όνομα που δόθηκε στην μικρή του αγαπημένου ζευγαριού είναι Ειρήνη – Ραφαέλα, η οποία ήταν ταμένη από τους γονείς της, στον Άγιο Ραφαήλ και την Αγία Ειρήνη της Μυτιλήνης. Να επισημανθεί επίσης, ότι ο γαμπρός Αντώνης Κόκλας – Βενέτικος, κατάγεται από τo νησί της Ζακύνθου και είναι πασίγνωστος chef που δραστηριοποιείται στα Χανιά. Κουμπάροι του αγαπημένου ζευγαριού ήταν ο Σπήλιος Τριανταφυλλόπουλος, σπουδαστής στην Αθήνα (ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος) και η Ευθυμία Μουντζουρούλια, που εργάζεται ως λογίστρια σε μεγάλη εταιρία. Οι δε νονοί της μικρής Ειρήνης – Ραφαέλας, έγιναν η Αγγελική Κατσιμπούλα, που εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στην Κόρινθο και ο Σπήλιος Τριανταφυλλόπουλος, όλοι καλοί φίλοι του ζεύγους. Λόγω των υποχρεωτικών υγειονομικών μέτρων που ίσχυαν ως την ημέρα της βάφτισης και του γάμου, οι καλεσμένοι και στην εκκλησία αλλά και αργότερα, στο γνωστό κατάστημα ¨Έσπερος¨ στα Μεϊντανά, δεν ξεπέρασαν τα 40 άτομα.

«Τα καταφέραμε την βοήθεια ανθρώπων και Θεού»

Η ευτυχισμένη Αιγιώτισσα νύφη, ερωτώμενη από τo protionline.gr για την μεγάλη στιγμή τους, ανέφερε: «Με την χάρη του Θεού και με την βοήθεια του πατήρ Αθανασίου Λιακόπουλου αλλά και την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου, την Πέμπτη το βράδυ μας ειδοποίησαν για την άμεση κινητοποίηση να γίνουν όλα τα ιερά μυστήρια την επομένη το πρωί, λίγο πριν ισχύσει η απαγόρευση των μυστηρίων. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτήν την ευλογία που μας έδωσαν και σε εμάς και στην μικρή κορούλα μας, μα και τις οικογένειες μας. Ευχόμαστε υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλο το κόσμο», ενώ ο γαμπρός που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας… αρκέστηκε να δηλώσει: «Η μικρή μας ήταν… μάχιμη στην κολυμπήθρα και με επιδέξια ακροβατικά, ενώ προσπάθησε να δυσκολέψει τον ιερέα αρκετές φορές! Άξια της έδωσε το χρίσμα του Θεού. Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία των αγαπημένων μας ανθρώπων, σε αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και βιώνουμε».

Με πολύ λίγο κόσμο, Dj και live ορχήστρα το γλέντι

Να σημειωθεί ότι ο γάμος, είχε έντονο… άρωμα Κρήτης (δικαιωματικά…) με παραδοσιακή κρητική μουσική και άφθονη ρακί, καθώς προσφέρθηκαν και του ¨γάμου τα ξεροτήγανα¨.
Το ευχαριστήριο – γαμήλιο τραπέζι έγινε στο εστιατόριο ¨Έσπερος¨ στον οικισμό Πανόραμα, με ένα υπέροχο γεύμα που… υπέγραψαν οι ¨μάστορες της μαγειρικής¨ της επιχείρησης. Η μικρή ¨έκπληξη¨ της βραδιάς όμως, ήταν η παρουσία της ζωντανής μουσικής με τον Βασίλη Δούκα και την ορχήστρα του να κάνουν τρομερό κέφι και έξτρα καλεσμένο τον τραγουδιστή της περιοχής Μιχάλη Βασιλείου του… ¨ THE VOICE¨.

To protionline.gr εύχεται στο αγαπημένο ταλαντούχο ζευγάρι της γαστρονομίας να είναι τυχεροί και οπλισμένοι με υπομονή στον μεγάλο ¨δρόμο¨ της ζωής του, στην δε μικρή πριγκίπισσα τους να είναι πάντα γερή και να λαμβάνει σε όλη της την ζωή μονάχα… σπουδαία δώρα! Όπως εξάλλου και αυτή, έμαθε να λαμβάνει:

¨Του γάμου το μυστήριο στις εκκλησιάς τον χώρο
είχε των φίλων τις ευχές για πιο σπουδαίο δώρο…
Τώρα που όλα τέλειωσαν και πήρα τ’ όνομα μου
ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου¨.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr