background img
banner
banner

Επιστρέφει και ανοίγει τα χαρτιά του ο Νίκος Βλάχος

Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ Π.Γ.Σ.  ΣΤΟ “PROTIONLINE.GR”: «ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Γεννημένος στις 13 Νοέμβρη του 1997, ο Νίκος Βλάχος μια μέρα πριν τα γενέθλιά του (του ευχόμαστε τα καλύτερα), μίλησε στο protionline.gr για τον άτυχο τραυματισμό του, για το μεσοδιάστημα πριν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, για τα τρέχοντα θέματα της αγωνιστικής απραξίας.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής, συνέχισε στον Ατρόμητο Αντιρρίου, πριν καταλήξει στον Παναιγιάλειο.

Στον Αιγιώτικο Σύλλογο αποτελούσε μεγάλη δύναμη στην δεξιά πτέρυγα, έβγαινε κρυφός κυνηγός στις αντίπαλες άμυνες, προσθέτοντας προβλήματα κυρίως με τις σέντρες και τις ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Η τεχνική ηγεσία θέλοντας να αναπληρώσει την θέση του τραυματία Νίκου Βλάχου, έσπευσε προς απόκτηση του Άκη Δημόπουλου, που δυστυχώς στάθηκε κι αυτός άτυχος, αφού τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται για το φετινό πρωτάθλημα.

Επιστρατεύτηκε τελικά στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Ανδρέας Κουραχάνης, που τα πήγε αρκετά καλά, αν και δεν ήταν η φυσική του θέση.

Φίλαθλοι και τεχνική ηγεσία περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του Νίκου Βλάχου, ύστερα από τις περυσινές πολύτιμες υπηρεσίες του και να δούμε τι έχει να μας πει ο ίδιος:

Νίκο ήσουν βασικός στην δεξιά πτέρυγα και αναντικατάστατος στον Παναιγιάλειο, ο ατυχής τραυματισμός σου στοίχισε σε σένα και στην ομάδα. Δέκα μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση τι σήμαινε για σένα;

Η περσινή πορεία της ομάδας στην Α’ κατηγορία ήταν αν μη τι άλλο επιτυχημένη, πετύχαμε τον στόχο μας ο οποίος ήταν η άνοδος στην Γ’ εθνική. Κάθε παίχτης ήταν σημαντικός για την ομάδα όπως και εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάναμε. Η αλήθεια είναι πως στάθηκα άτυχος στο τέλος της σεζόν με έναν αρκετά περίεργο τραυματισμό που με κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση για πολλούς μήνες. Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για εμένα με θεραπείες και ατομικές προπονήσεις προκειμένου να καταφέρω να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν και πριν.

Η τεχνική ηγεσία σε υπολόγιζε για το επόμενο παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης, που όμως δεν έγινε ποτέ και κανείς δεν ξέρει πότε τελικά θα γίνει. Αυτή η αναβολή των πρωταθλημάτων τι αντίκτυπο μπορεί να έχει για λογαριασμό σου;

Πράγματι εδώ και δυο εβδομάδες έχω μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων γεγονός που έκανε την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει σε εμένα για το παιχνίδι με τον Αίαντας Γαστούνης. Με την διακοπή των πρωταθλημάτων όμως λόγο πανδημίας τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο σε μένα όσο και σε όλους τους αθλητές διότι μας κρατά μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις.

Συνήθως ένας μακροχρόνιος τραυματισμός δημιουργεί πρόβλημα στην άμεση επανένταξη του ποδοσφαιριστή, όταν επιστρέφει στο γήπεδο. Πως βλέπεις τη δική σου ετοιμότητα; Θα δούμε τον Νίκο Βλάχο που ξέραμε ή θα πρέπει να του δώσουμε κάποιο χρονικό περιθώριο;

Αυτό είναι αλήθεια, όταν ένας ποδοσφαιριστής παθαίνει έναν σοβαρό τραυματισμό είναι αρκετά δύσκολο να επανέλθει και σωματικά και πνευματικά στο επίπεδο που ήταν και πριν. Εγώ από την μεριά μου δούλεψα πολύ σκληρά όλον αυτό τον καιρό έτσι ώστε να ήμουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμος. Αυτή την στιγμή θα έλεγα πως είμαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και θα μπορούσα να αγωνιστώ για μερικά λεπτά. Πιστεύω πως ένα χρονικό περιθώριο ωστόσο θα ήταν ιδανικό για να δείτε ξανά τον Νίκο Βλάχο που ξέρατε λόγο του ότι η ομάδα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και εγώ θα πρέπει σταδιακά να ενταχθώ σε αυτούς.

Πως είδες τον Παναιγιάλειο σ’ αυτές τις πρώτες 4 αγωνιστικές; Τι πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει τώρα και με τη δική σου συμμετοχή στο αρχικό σχήμα;

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση πράγμα που το αποδεικνύει και η βαθμολογία. Από την αρχή δείξαμε ετοιμότητα στις συνθήκες της νέας αυτής κατηγορίας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε από δω και πέρα είναι να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Όσον αφορά τώρα την δίκη μου συμμετοχή στην ομάδα χαίρομαι πολύ που θα είμαι μια επιπλέον επιλογή για τον προπονητή και θα μπορέσω να δώσω περισσότερες λύσεις.

Βλέπουμε ότι δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα πράγματα στο βασικό σχήμα και στο ρόστερ της ομάδας. Από την Α΄ κατηγορία στην Γ΄ Εθνική θα έχουν την δυνατότητα σχεδόν οι ίδιο παίκτες να πρωταγωνιστούν;

Πράγματι η ομάδα παρέμεινε σχεδόν η ίδια με την περσινή πραγματοποιώντας ορισμένες ποιοτικές προσθήκες διατηρώντας έτσι την ομοιογένεια. Το γεγονός αυτό βοήθησε πολύ ώστε να γίνει και η καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Τώρα όσον αφορά τους πρωταγωνιστές πιστεύω πως θα είναι και φέτος οι ίδιοι λόγο της εμπειρίας αλλά και του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα.

Τι χρειάζεται ο Παναιγιάλειος για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή; Θεωρείς ότι μια συνεχόμενη άνοδο κατηγορίας είναι πολύ δύσκολη;

Η φετινή χρονιά έχει πολλές ιδιαιτερότητες και δεν ξέρουμε καν αν θα ολοκληρωθεί ποσό μάλλον ποιος θα είναι και ο πρωταθλητής. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στον όμιλο μας αλλά ο Παναιγιάλειος λόγο της ιστορίας και της φανέλας του θα είναι πάντα ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Συνήθως μια συνεχόμενη άνοδος κατηγορίας είναι δύσκολη γιατί προϋποθέτει σταθερότητα και διάρκεια. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια όμως, γιατί πάντα ο απολογισμός γίνεται στο τέλος κάθε χρονιάς.

Πως μπορεί να αισθάνεται ένας παίκτης χωρίς την παρουσία φιλάθλων στην κερκίδα; Πιστεύεις ότι ο Παναιγιάλειος που έχει συνηθίσει με ένα δυναμικό κόσμο στον πλευρό του, χάνει πολύ από την αγωνιστική του απόδοση;

Όπως ξέρουμε όλοι ποδόσφαιρο χωρίς θεατές δεν υπάρχει. Κάθε ομάδα για να κάνει το κάτι παραπάνω χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Ποσό μάλλον ο Παναιγιάλειος που έχει μάθει να έχει στο πλάι του πολλούς και φανατικούς οπαδούς είναι λογικό να δυσκολεύεται στα άδεια γήπεδα καθώς χάνει πολύ από την δυναμική που του προσφέρει ο κόσμος του.

Θα ήθελες κλείνοντας να ευχαριστήσεις κάποιον να ευχηθείς κάτι;

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που ήταν δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη περίοδο του τραυματισμου μου, το ιατρικό επιτελείο ( τον κύριο Φουσέκη και την ομάδα του), τους συμπαίχτες μου, το προπονητικό team καθώς και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχηθώ υγεία σε όλους που στις μέρες μας είναι το πιο σημαντικό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr