background img
banner
banner

Ήφαιστος/Αχιλλέας: «Πάλεψε» αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή (65-70)

ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ -14 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Με ήττα συνοδεύτηκε η εντός έδρας πρεμιέρα του Ήφαιστου/Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου νότου. Η ήττα με 65-70 αφήνει μια πικρή γεύση στους ανθρώπους της ομάδας αφού οι παίκτες με υπερπροσπάθεια κάλυψαν μια διαφορά 14 πόντων που βρέθηκαν να χάνουν στο 27΄ (39-53) και πέρασαν μπροστά με ένα πόντο στα μισά της τελευταίας περιόδου. Όμως ένας παίκτης, ο έμπειρος Μαϊστρέλης με 6 προσωπικούς πόντους στο πιο κρίσιμο σημείο, ήταν αυτός που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Με… τετράποντο (τρίποντο και φάουλ και δίποδο) πήγε τη διαφορά τους 4, ο Καραδολάμης με τρίποντο από τα 8 μέτρα έδωσε ξανά ελπίδες (61-62) αλλά οι παίκτες του Εργοτέλη φάνηκαν ψύχραιμοι και κράτησαν τη νίκη. Με 2-3 καθοριστικά λάθη η διαιτησία των Σπυρλιδάκη – Βαγγάλη στο δεύτερο ημίχρονο, προκάλεσε τα δικαιολογημένα παράπονα των ανθρώπων της Αιγιώτικης ομάδας.
Διαιτητές: Σπυρλιδάκης – Βαγγάλης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Κεφαλάς 13, Γιαννόπουλος 9, Γιαννούτσος 10(2), Τσεκλένης 9(1), Καραδολάμης 15(1), Γιοβάς 4, Καραγιάννης 2, Χριστοδουλόπουλος 3(1), Σωτηρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σούρλος, Μανωλόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 5(1), Μαϊστρέλης 15(4), Καρλάφτης 5(1), Μπουμπάρης 10, Δαπουλάκης 2, Μανιαδής, Κουμάκης, Γουμενάκης 8, Αντωνογιαννάκης, Μητρόπαπας 16, Καραλής 9(1), Κάτος.

Ν. Ζίζηλας: «Αυτή η ήττα ουσιαστικά αλλάζει τους στόχους μας»

Για μία ήττα που αλλάζει τους στόχους της ομάδας έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Γιούπη, Νίκος Ζίζηλας. «Δυστυχώς παρότι είναι ακόμη νωρίς μπαίνουμε στο άλλο κλαμπ, όχι των πρώτων αλλά των τελευταίων. Δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα αφού σε κρίσιμα σημεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας και αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα οι παίκτες τα ξέχασαν. Αν και δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στη διαιτησία, δεν μπορώ να μη πω ότι οι ομάδες της περιφέρειας αδικούνται. Το έχω ζήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Βισκαδουράκης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, πρόσθεσε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη σε δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ήφαιστο/Αχιλλέα για τη φιλοξενία, είναι καλή ομάδα που βασίζεται κυρίως σε κάποια πολύ έμπειρα παιδιά. Θεωρώ ότι η άμυνά μας ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι και μας οδήγησε στη νίκη».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr