background img
banner
banner

Θεραπεύτηκε ο κ. Ιερώνυμος

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Όταν προσήλθε το περασμένο Σάββατο (14/11) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, για να λάβει αντιβίωση όπως του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί και να παραμείνει για ολιγοήμερη νοσηλεία, έκανε πάλι το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε πως προ 20ήμερου ο Μητροπολίτης ανέβασε πυρετό μέχρι 37,9 και φρόντισε να κάνει το πρώτο τεστ στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Αιγίου. Το δείγμα ήταν θετικό, έτσι παρέμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχοντας απώλεια όσφρησης και γεύσης. Την περασμένη Τετάρτη επανήλθαν, τόσο η γεύση όσο και η όσφρηση με τη θερμοκρασία του να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η επίσκεψη στο Ρίο το περασμένο Σάββατο, μαζί με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, έγινε για προληπτικούς λόγους, με τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ να βγαίνουν το μεσημέρι της Δευτέρας 16/11 και έδειξαν ότι είναι πλέον αρνητικός  στον ιό.

Τα χαρμόσυνα νέα στον Μητροπολίτη, μετέφερε ο θεράπων ιατρός Καθηγητής κ. Μαραγκός, που του είπε πως θεραπεύτηκε  και πως μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ωστόσο ο κ. Ιερώνυμος που κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης, κυρίως από νέο κόσμο, όπως αποκάλυψε στo protionline.gr, θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό μέχρι και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, και αναμένεται να λειτουργήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Τ.Κ. Τράπεζας.

To protionline.gr με τη σειρά του εύχεται στον Σεβασμιότατο να είναι πάντα υγιής, και να μεταδίδει την αλήθεια του Κυρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr