background img
banner
banner

Θετική στον κορωνοϊό χειρουργός του Γ.Ν.Α.

6 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον αστερισμό της αύξησης των κρουσμάτων κινείται και η Αιγιάλεια, χωρίς όμως σοβαρά περιστατικά, όπως καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, την πόρτα του Γ.Ν.Α. πέρασαν για να δώσουν δείγμα, 45 συμπολίτες μας εκ των οποίων 6 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.

Ανάμεσα στους 6 και μία 35χρονη επίκουρη χειρουργός του νοσοκομείου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ασυμπτωματική, αλλά έκανε το τεστ για λόγους ασφάλειας. Είναι η δεύτερη γιατρός του νοσοκομείου που βρίσκεται θετική στον κορωνοϊό, μετά την 40χρονη παθολόγο, η οποία δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην εργασία της, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει  θετική κι ας έχει περάσει ένας μήνας από την πρώτη διάγνωση.

Τα άλλα πέντε κρούσματα, με ήπια συμπτώματα, που τους συστάθηκε 14ημερη καραντίνα, είναι δύο γυναίκες 35 και 45 ετών καθώς και τρείς άντρες μεταξύ 50 και 60 ετών.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή, με την αυστηρότητα των μέτρων προφύλαξης να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο, ωστόσο όσο αυξάνονται τα κρούσματα δυσκολεύει η ιχνηλάτηση, την ώρα που πολλοί Αιγιαλείς επιλέγουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα για να δώσουν το δείγμα τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διασπορά του ιού στην Αιγιάλεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr