background img
banner
banner

Θρηνεί το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

«ΕΦΥΓΕ» Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τη θλίψη στην «οικογένεια» του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου καθώς και σε όλη την τοπική κοινωνία, σκόρπισε η είδηση του θανάτου της συζύγου του προέδρου του Κέντρου Θόδωρου Στεφανίδη, Μαργαρίτας, σε ηλικία μόλις 60 ετών. Αγωνίστρια κι αυτή όπως και ο σύζυγός της, έχουν ταυτίσει το όνομά τους με τη λειτουργία και στήριξη του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και σίγουρα το κενό της είναι δυσαναπλήρωτο.

Η εκλιπούσα νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με αναπνευστικό πρόβλημα όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε καθώς προσεβλήθη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 25/11 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το protionline.gr εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της εκλιπούσης και τους εύχεται υγεία και δύναμη.

Ανακοίνωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου της Μαργαρίτας Στεφανίδη, συζύγου του κ. Θεόδωρου Στεφανίδη, Πρόεδρου ΕΚΑΜΕ Αιγίου. Ο σεβασμός, η εκτίμηση και η αγάπη των πολιτών του Αιγίου θα μείνουν άσβεστα τεκμήρια της πορείας της εκλιπούσας. Μιας πορείας, με προσφορά στον συνάνθρωπο, αγάπη και ανιδιοτέλεια. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια και τους οικείους της αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Κύριος ας αναπαύσει την ψυχή της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr