background img
banner
banner

Μετά από χρόνια παρεμβάσεις στην οδοποιία στο Διακοπτό

Συνεχίζονται οι εργασίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ασφάλεια αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών, στο πλαίσιο εργολαβίας του δήμου που εκτελείται στο Διακοπτό. Οι τελευταίες εργασίες έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση της περιμετρικής οδού Βρώσθενας καθώς επίσης και με τη διάνοιξη φρεατίων και ασφαλτοστρώσεις.

Όπως αναφέρει στο protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄οι εργασίες που εκτελούνται είναι σε σχέση με την οδοποιία του Διακοπτού και αφορούν παρεμβάσεις άμεσης αποκατάστασης των χρόνιων προβλημάτων που υπήρχαν. Δίδεται έμφαση στη συγκεκριμένη περιοχή γιατί για πολλά χρόνια δεν είχε γίνει η παραμικρή παρέμβαση κι αυτό αναγνωρίζεται και από τους κατοίκους οι οποίοι βλέποντας τις εργασίες, εκφράζουν την ικανοποίησή τους΄΄.

΄΄Παρά τα δύσκολα οικονομικά του δήμου μας, προσπαθούμε να προχωράμε σε έργα και παρεμβάσεις που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας αλλά και θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων. Τέτοιου είδους έργα είναι και αυτά που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2021΄΄, σημείωσε ακόμη ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr