background img
banner
banner

Μητρόπολη και δήμος Αιγιάλειας συγκεντρώνουν βοήθεια για τη Σάμο

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας, λαμβάνουν πρωτοβουλία για συγκέντρωση λευκών ειδών, που θα αποσταλούν σε οικογένειες της Σάμου που επλήγησαν την περασμένη Παρασκευή από τον καταστροφικό σεισμό των 6,7 R.

Ειδικότερα, υπάρχουν ανάγκες για: σεντόνια, μαξιλάρια ύπνου, μπουρνούζια ανδρικά-γυναικεία-παιδικά, πετσέτες κάθε μεγέθους, υποστρώματα, κουβέρτες, παπλώματα, παντόφλες-σαγιονάρες-γαλότσες-αθλητικά παπούτσια για όλη την οικογένεια, χαλάκια, γενικά λευκά είδη, κάλτσες, εσώρουχα κλπ., τα οποία θα πρέπει να είναι καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση, πλυμένα και καθαρά.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα οποιασδήποτε προσφοράς που θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που τις γνωρίζουμε καλά ως περιοχή γιατί τις έχουμε περάσει, να προσέλθουν και να δώσουν ό,τι μπορούν.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 4/11, Παρασκευή 6/11 και Δευτέρα 9/11, 6.00-7.30 μ.μ. στην Κοινωνική Ιματιοθήκη (Μπερούκειο Κληροδότημα, Μητροπόλεως και Μελετοπούλων, 1ος όροφος) και καθημερινά τα πρωινά έως Τρίτη 10/11 στο κατάστημα ΤΟΥΟΤΑ, Κορίνθου 2, Αίγιο. Υπεύθυνη της ομάδας εθελοντριών είναι η κα Αρχοντία Παναγοπούλου, τηλ. 6942-982430.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr