background img
banner
banner

Ν. Ηλιόπουλος: «Και Μάρτιο να ξεκινήσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα»

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤOY Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ

Τα πρωταθλήματα βόλεϊ δεν… πρόλαβαν να ξεκινήσουν αφού η έναρξη του lock down βρήκε τις ομάδες ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, σε αντίθεση με τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από την Αιγιάλεια όπως είναι γνωστό, ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα συμμετάσχει στην pre league των ανδρών και η προετοιμασία της ομάδας διεκόπη… βίαια λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τους παίκτες να βρίσκονται σε απραξία τις τελευταίες εβδομάδες.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη αλλά, όπως τονίζει δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. « Προέχει η ασφάλεια και η δημόσια υγεία, όχι μόνο των αθλητών αλλά όλου του κόσμου. Να ευχηθούμε να τα ξεπεράσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και θα βρεθεί χρόνος για τις αθλητικές δραστηριότητες. Πιστεύω ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας και μετά την άνοιξη σταδιακά θε επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για το βόλεϊ και το πρωτάθλημα της pre league, το πρόβλημα σίγουρα είναι μικρότερο σε σχέση, κυρίως με το ποδόσφαιρο. Ακόμη και στα τέλη Μαρτίου να ξεκινήσει, που λέει ο λόγος, δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα και μέσα στον Ιούνιο θα έχει ολοκληρωθεί. Με την βασική προϋπόθεση όμως, να έχουν ανοίξει ένα μήνα νωρίτερα τα γυμναστήρια καθώς θα χρειαστεί μία περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες».

Αναφερόμενος στο οικονομικό κομμάτι αλλά τους στόχους της ομάδας, ο κ. Ηλιόπουλος πρόσθεσε: «Τα οικονομικά προβλήματα έτσι κι αλλιώς είναι γνωστά εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ένα θέμα που θέλει πολύ συζήτηση.

Εμείς έχουμε κάνει τον προϋπολογισμό μας, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και όπως κάθε χρόνο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε παρότι οι εποχές είναι ακόμη πιο δύσκολες. Ο στόχος είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να είμαστε ανταγωνιστικοί στη νέα κατηγορία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις κάποιων ανθρώπων του αθλήματος, είναι αρκετά πιθανό τα γήπεδα και τα κλειστά γυμναστήρια να ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα.
Ακόμη κι αν συμβεί όμως αυτό, δεν είναι σίγουρο ότι στο πρώτο διάστημα τουλάχιστον θα επιτραπούν ομαδικές προπονήσεις συλλόγων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr