background img
banner
banner

ΠΓΣ: Πήρε τα βουνά ο Βασίλης Μαυρόπουλος

ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Μεγάλα τα αποθέματα ενέργειας στους «μελανόλευκους» και πώς να τα αποβάλλουν. Τέλος οι αγώνες, τέλος και οι προπονήσεις, απομένει η εκτόνωση μέσα από την προσωπική προπόνηση, η οποία για να τελεστεί μονίμως και αξιοπρεπώς θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ψυχολογία.

Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία μήνυσε στους ποδοσφαιριστές να τηρήσουν κατά γράμμα το προπονητικό πρόγραμμα που έλαβαν από τον γυμναστή Θόδωρο Δροσόπουλο. Οι προπονητές του Παναιγιάλειου βασίζονται στην καλή διάθεση και την δίψα για διάκριση των «μελανόλευκων», υποστηρίζουν δε ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τη δική τους ατομική προπόνηση, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο σε ένα καλό ποσοστό τη φυσική τους κατάσταση.

Τα βουνά και τα όρη πήρε ο Βασίλης Μαυρόπουλος, που μας χαιρετά από ψηλά και συγκεκριμένα από την Βιλιβίνα Καλαβρύτων. Η δυσάρεστη είδηση της διακοπής του πρωταθλήματος, δεν ήχησε καλά στον άξιο μελανόλευκο μέσο. Προτίμησε για ένα χρονικό διάστημα να εγκαταλείψει τα …εγκόσμια, να απομονωθεί στη φύση, να δουλέψει μόνος του πάνω σε μια στοιχειώδη προετοιμασία για τη φυσική του κατάσταση, μιας και δεν γίνεται αλλιώς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr