background img
banner
banner

Προτεραιότητα η καθημερινότητα των κατοίκων

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

Με σχέδιο και λογική, δίνοντας προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων η τοπική αρχή Σελιανιτίκων σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους θεματικούς και τοπικούς αντιδημάρχους αλλά και τις οικείες δημοτικές υπηρεσίες, το Ν.Π.Δ.Δ. και τη Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας, καθημερινά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του δημότη και την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση σε τοπικά ζητήματα που επηρεάζουν και απασχολούν.

Παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας και αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών περιλαμβάνει ο δίμηνος απολογισμός Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, δίνοντας έμφαση σε δράσεις που δίδουν νόημα και σκοπό στην υπαρξιακή προοπτική του τόπου και στην επίλυση θεμάτων που συμβάλλουν στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Έργα και παρεμβάσεις της περιόδου που πέρασε

Ειδικότερα, την περίοδο αυτή πραγματοποιήθηκαν οι εξής δραστηριότητες: -ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ηλεκτροδότησης του γηπέδου 5Χ5 και τέθηκαν σε λειτουργία οι προβολείς φωτισμού για τη νυχτερινή τους χρήση, -περιμετρικά της εσωτερικής περίφραξης του γηπέδου τοποθετήθηκε υλικό επένδυσης για την ασφάλεια / προστασία των αθλούμενων, -κατασκευή και τοποθέτηση νέου φρεατίου στη συμβολή των οδών Περικλέους και Παλαιάς Εθνικής, -καθαρισμός φρεατίων και αυλακιών απορροής βρόχινων υδάτων, -επισκευή διαφόρων βλαβών / ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης, -αποκατάσταση λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων στην κάτω διάβαση Κ313 (ανατολική είσοδο της κοινότητας), -διαμόρφωση ρείθρου στην οδό Πετραλώνων και εκβάθυνση αυλακιού στην οδό Σολωμού για την ομαλή απορροή των ομβρίων υδάτων και την μείωση του πλημμυρικού κινδύνου, -αποκατάσταση λειτουργίας του δικτύου του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό και στην παραλιακή οδό, -διαμόρφωση / ανάπλαση παραδοσιακού, κοινοτικού πηγαδιού και του περιβάλλοντος χώρου αυτού (με την ευγενική συμβολή της κ. Δούσκα Κωνσταντίνας), -παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Ακράτας και στην 6η Υ.ΠΕ. για τη διαθεσιμότητα ραντεβού / συχνότητα εξυπηρέτησης των ιατρών στο Περιφερειακό Ιατρείο Σελιανιτίκων, -τακτική καθαριότητα του οικισμού.

΄΄Με ευαισθησία απέναντι στον κάτοικο και υψηλή αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, χωρίς διακρίσεις και με ιεράρχηση προτεραιοτήτων δρομολογούνται εξελίξεις για την επίλυση των διαφόρων τοπικών θεμάτων, με την προσπάθεια αυτή να εντείνεται σε καθημερινή βάση ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς σημαντικό όφελος των κατοίκων΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται εκ μέρους της Κοινότητας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr