background img
banner
banner

Σημαντική δωρεά εξοπλισμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Σε μία αξιόλογη προσφορά μηχανημάτων προχώρησε το Ίδρυμα «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας. Η διευθύντρια Αναστασία Ευσταθίου, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς εκφράζουν θερμές ευχαριστίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: ΄΄Αγαπητοί κύριοι του Ιδρύματος Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης, Θα θέλαμε με την επιστολή μας αυτή να σας ευχαριστήσουμε για τη σπουδαία δωρεά σας στο 1ο δημοτικό σχολείο Ακράτας του Δήμου Αιγιάλειας.

Ένα σχολείο με σημαντικές δράσεις σε πολιτιστικά προγράμματα, διακρίσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, συνέργειες στην τοπική κοινωνία με μαθητές δραστήριους, γονείς ενεργούς και δασκάλους εμπνευστές δράσεων με κέντρο το παιδί. Χαιρόμαστε για την προσφορά σας αυτή που περιλάμβανε 12 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 2 βιντεοπροβολείς και ένα πολυμηχάνημα φωτοεκτύπωσης.

Δεν εμπλουτίσατε απλά το εργαστήριο υπολογιστών μας, αλλά στην ουσία δημιουργήσατε ένα καινούριο με υπερσύγχρονες συσκευές. Χάρη στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που δραστηριοποιήθηκε και αιτήθηκε στο Ίδρυμά σας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε από κοινού έναν ξεχωριστό χώρο που θα στεγάσει το νέο εξοπλισμό. Η νέα αίθουσα ανακαινίστηκε εθελοντικά από τους γονείς με τη συνδρομή του σχολικού ταμείου με σκοπό να φιλοξενήσει τους μικρούς ερευνητές μας στο εργαστήρι η/υπολογιστών. Με τα υπερσύγχρονα κομπιούτερ ικανοποιούμε τις ανάγκες των μαθητών μας για έρευνα, ανεύρεση πληροφοριών και εκπόνηση εργασιών, καθώς και μαθήματα ρομποτικής΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Δάσκαλοι, μαθητές και γονείς ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη του δημόσιου σχολείου. Αποτελείτε παράδειγμα προσφοράς. Ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές σας που να στηρίζουν έμπρακτα το δημόσιο σχολείο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr