background img
banner
banner

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: «Χτυπάει» την πόρτα της Εθνικής ομάδας!

Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ρήση «Ο επιμένων νικά» ταιριάζει ιδανικά στην περίπτωση του Αιγιώτη οπισθοφύλακα της ΑΕΚ, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Απόλλωνα πριν μερικά χρόνια, είχε «αναγκάσει» την ΑΕΚ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του. Στην Ένωση δεν μπόρεσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Λαμία. Εκεί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και απέκτησε μεγάλη εμπειρία. Οι καλές εμφανίσεις που έκανε στην Λαμία δεν ήταν όμως αρκετές για να του δώσουν μια ευκαιρία με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποτελούσε την πρώτη επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Γκάλο και Παουλίνιο είχαν κριθεί ικανότεροι από τους προπονητές της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση. Παρά το γεγονός ότι δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής η Ένωση δεν τον άφηνε ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον περασμένο Ιανουάριο έφυγε για την Πολωνία για την Ζάμπρζε παρέα με τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο έμπειρος μπακ κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα μετά τον κορωνοϊό ανάγκασαν την ομάδα από την Πολωνία να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και ένα σενάριο που ήθελε τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του, όμως μόνο αν ο παίκτης έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη και στο παρελθόν. Ο Βασιλαντωνόπουλος όμως έμεινε στην ΑΕΚ και αυτή τη φορά δεν παραχωρήθηκε δανεικός. Κέρδισε θέση βασικού και εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας και αν συνεχίσει έτσι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται ανάμεσα σε μία από τις επόμενες κλήσεις, είτε παραμείνει είτε όχι ο Βαν Σ΄χιπ στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο στις 28 Ιανουαρίου 1992. Μετά την Αναγέννηση/Αίαντα Συμπολιτείας και τη Θύελλα Αιγίου, το 2009 πήγε στον Παναιγιάλειο αγωνιζόμενος ως δεξιός εξτρέμ. Το 2012 πήγε στην Παναχαϊκή (μέχρι το 2014) και εκτός από τις ομάδες που προαναφέρουμε, έπαιξε και στη Βέροια την περίοδο 2016-17. Συνολικά, μετά το 2012 έχει αγωνιστεί σε 175 αγώνες πετυχαίνοντας 6 τέρματα. Τους περισσότερους σε Λαμία (54) και Παναχαϊκή (50).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr