background img
banner
banner

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 2-1

Η Θύελλα δεν ήθελε με τίποτα να ακολουθήσει μια ακόμα αποτυχία στο «Φ. Αραβαντινός», ύστερα από την ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Διατήρησε ανέπαφη την εστία της στο α΄ ημίχρονο, όχι όμως και στο β΄ μέρος. Ο Βαγγέλης Γκάτσης που είχε δείξει τις διαθέσεις του από το 1ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σωτήρια σε πόδια αμυντικών, είχε και την κεφαλιά άουτ από το κόρνερ του Μπούνα στο 24΄, δεν αστόχησε όμως δυο φορές μέσα σε 10 λεπτά κατά τη διάρκεια του β΄ μέρους.

Όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος ήταν αλάνθαστος, με την παλιά «φρουρά» του Παναιγιάλειου να παίρνει επάνω της και να καθαρίζει το παιχνίδι

Ο Μπούνας …σέρβιρε ο Γκάτσης σκόραρε 

Η κυριαρχία του Παναιγιάλειου άρχισε να αποδίδει και να καρποφορεί από το 54΄. Σέντρα Μπούνας κεφαλιά Γκάτσης 0-1 και στο 64΄ το ίδιο σκηνικό για το 0-2.

Η Θύελλα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και το γκολ που σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πανίτσα, ήταν πολύ για την εικόνα που είχε παρουσιάσει. Προβλημάτισε για μια ακόμα φορά και χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής Σάκης Πεφάνης αποχώρησε εκνευρισμένος, χωρίς να παρευρεθεί στο φινάλε στη συνέντευξη τύπου.

Οι γηπεδούχοι θεώρησαν σημαντική την απουσία του κεντρικού αμυντικού Τσίγκληρα, αφού τα δυο γκολ που δέχτηκαν ήσαν από το κέντρο της άμυνας.

Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Ντόμα να καταλήγει από τον ΠΑΟ Βάρδας στην Θύελλα Πάτρας, ενώ στόχος έχει γίνει και ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής Στεργίδης, που αγωνίζεται στις Σέρρες.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΑΣ: Μαρκαντώνης, Ν. Κωνσταντινίδης (65΄ Σκόνδρας), Αδαμόπουλος (55΄ Αγγελής), Δημητρίου, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Πανίτσας, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης (74΄ Αποστολόπουλος), Μπούμπαλης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος (80΄ Μήτσης), Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος (69΄ Καραμπούλας), Σκούτας (69΄ Ορτέντζιος), Γκάτσης (87΄ Βαλλιάνος), Χριστόπουλος (87΄ Σταθακόπουλος).

Τα αποτελέσματα 

  • Θύελλα Π. – Παναιγιάλειος 1-2    90΄+3 Πανίτσας – 54΄ 64΄ Γκάτσης
  • Ζάκυνθος – Αίας Γαστούνης 1-1    17’  Ζώντος – 22΄ Κουλούρης
  • Ναυπακτιακός-Παλληξουριακός 2-0    42΄ Κονίδας, 82΄ Σκουδέρο
  • Διαβολίτσι – Εθνικός Σκουλικάδου (Αναβολή)  
  • Διαγόρας Βρ. – Τσιλιβή 4-0    12΄ Αλεξανδρής, 60΄ 69΄ 76΄ Βλασσόπουλος
  • ΠΑΟ Βάρδας – Αχαϊκή 0-0 
  • Ρεπό: Πάμισος  


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr