background img
banner
banner

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Κεραυνού (59-65)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Κεραυνός Αιγίου πραγματοποιεί φέτος – ίσως – το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί. Η εντός έδρας ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ με 59-65 ήταν η τέταρτη συνεχόμενη και πλέον μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Παρουσιάστηκε και πάλι με … δύο πρόσωπα, με μεγάλη αστοχία στο β΄ μέρος από την περιφέρεια και οι παίκτες του υπέπεσαν σε σωρεία λαθών. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν κακός και πολύ άστοχος ο Έσπερος και προηγήθηκε 34-29.

Μάλιστα στο 14΄ ήταν μπροστά με 9 πόντους (21-12). Στο δεύτερο 20λεπτο όμως η εικόνα άλλαξε και κυρίως στο καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο όταν πέτυχε όλους κι όλους 2 πόντους! Οι πατρινοί έφτασαν να προηγηθούν και με 17 πόντους και ο Κεραυνός το μόνο που κατάφερε (σε μια ύστατη προσπάθεια) ήταν να μειώσει τη διαφορά, παρότι του δόθηκαν ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη στο τέλος. Πολλά και δικαιολογημένα ήταν τα παράπονα για τη διαιτησία, με παράγοντες του Κεραυνού να διαμαρτύρονται έντονα από την κερκίδα, κυρίως προς τον Λιόνα, με το παιχνίδι να διακόπτεται αρκετές φορές.

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος – Λιόνας – Πλέγας.

Δεκάλεπτα: 17-10, 34-29, 36-49, 59-65.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Δούσκας): Ζαφειρόπουλος 16(2), Δούβος 12 (1), Καρυστινός 3(1), Σταθακόπουλος 16, Νάτσκος 6, Ράπτης 2, Ζίζηλας 4, Α. Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Αγγελόπουλος, Θεοδωρίδης, Β. Τριανταφύλλου.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Πολυδωρόπουλος): Αθανασόπουλος 6, Κυριακόπουλος, Ξούλος, Σερέτης 4, Κόκκινος, Χριστόπουλος 2, Κουτσούκος 10, Μιχαλόπουλος 16, Καλογιάννης 3, Θωμόπουλος 9, Παρασκευόπουλος, Γκουντουβάς 16(2).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Γαλήνη 76-74
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Αραχωβίτκα – Νίκη Προαστείου
Κεραυνός Αιγίου – Έσπερος ΑΟΠΑ 59-65
Απολλωνιάδα – Ολυμπιάδα 67-80
Ολυμπιονίκης – ΝΕΠ 79-61
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Προμηθέας 2014 – Παναχαϊκός

Βαθμολογία

ΣΕΦΑ 8
Ολυμπιάδα 7
Παναχαϊκός 6
Εσπερος ΑΟΠΑ 6
Γαλήνη 5
Νέοι Προμηθέα 4
Απολλωνιάδα 4
Ολυμπιονίκης 4
Κεραυνός 4
Νίκη Προαστείου 3
Αραχωβίτικα 3
ΝΕΠ 3
*Νέοι Προμηθέα, Νίκη έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα, Έσπερος ΑΟΠΑ, ΝΕΠ, Παναχαϊκός, Αραχωβίτικα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιάδα – Νέοι Προμηθέα

Παναχαϊκός – Κεραυνός

Έσπερος ΑΟΠΑ – ΣΕΦΑ

Γαλήνη – Ολυμπιονίκης

Νίκη – Απολλωνιάδα

ΝΕΠ – Αραχωβίτικα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr