background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: “Αποδείχθηκε ότι η λύση Καλογερόπουλου – Καραΐσκου στο θέμα των σκουπιδιών… είναι για τα σκουπίδια”!”

Απάντηση στην πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Καθαριότητας να δώσει συνέντευξη Τύπου, έδωσε η δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» με τον επικεφαλής Χρήστο Γούτο να καυτηριάζει τα «κατορθώματα» της δημοτικής αρχής στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

«Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καραΐσκος, ένιωσε την ανάγκη, την Παρασκευή, να δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει τα ΜΜΕ για το θέμα των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, τίποτα καινούργιο δεν είχε να πει, για το θέμα των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, θέλησε απλά να κουκουλώσει το μεγάλο έλλειμμα της δημοτικής αρχής για το θέμα των σκουπιδιών.

Όπως αποδείχθηκε, αυτό που καίει τη δημοτική αρχή, είναι μόνο το πώς θα κουκουλώσει την κριτική της αντιπολίτευσης, αφού η αλήθεια την ενοχλεί, για το θέμα των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, μόνο το αναμάσημα των ίδιων και ίδιων “κατορθωμάτων” της δημοτικής αρχής, τύπου Λαμποίκου και Φάλαινας (!) δεν είναι αρκετά να κουκουλώσουν την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου επίλυσης, για το θέμα των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, με “παραμύθια” και σχέδια επί χάρτου, λύση δεν υπάρχει για το σοβαρότατο θέμα των σκουπιδιών.

Όπως αποδείχθηκε, η δημοτική αρχή ΔΕΝ διαθέτει λύση, όπως προεκλογικά έλεγε στους δημότες,για το θέμα των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, η δημοτική αρχή περιμένει από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια τη λύση, όπως άλλωστε μέχρι σήμερα συμβαίνει, με τη διευκόλυνση της μεταφοράς των σκουπιδιών. Όπως αποδείχθηκε, η δημοτική αρχή, του πολλά υποσχόμενου στις εκλογές κ. Καλογερόπουλου, ήταν μόνο λόγια, για το θέμα των σκουπιδιών. Συμπέρασμα: Τα παχιά λόγια τόσο του κ. Καλογερόπουλου όσο και του κ. Καραΐσκου, για λύση στο θέμα των σκουπιδιών, είναι…για τα σκουπίδια!”»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr