background img
banner
banner

Μπήκε με το δεξί στους ‘‘εκλεκτούς’’ με μία εξαιρετική ερμηνεία | ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ… ΣΤΟ ‘‘THE VOICES’’

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, προβλήθηκε το επεισόδιο της συμμετοχής του Αιγιώτη Μιχάλη Βασιλείου, στην διαδικασία ¨The Voices – Blind Step¨ του γνωστού μουσικού παιχνιδιού της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Και εκείνος τελικά, στάθηκε πραγματικά επάξια. Ο γνωστός τοπικός καλλιτέχνης είχε μια πολύ καλή παρουσία και ερμηνεία στο κλασικό λαϊκό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη ¨Βραδιάζει πάλι σήμερα¨ ερμηνεύοντας πολύ μελωδικά, απέναντι στις ¨πλάτες¨ των Ελεονόρα Ζουγανέλη, Πάνου Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν τα 3000 άτομα στο ¨The Voices Greece¨

Ο Αιγιώτης μουσικός μπόρεσε¨ και έκανε το θαύμα του¨. Πέρασε με σχετική ευκολία τις δύο πρώτες – βασικές οντισιόν, αποτελούμενες αυτές (στο αρχικό στάδιο) από τον μαέστρο του ¨The Voices¨ και μια δασκάλα ορθοφωνίας που ορίστηκαν από την παραγωγή, ¨αναγκάζοντάς¨ τους να δώσουν με άνεση το πράσινο φως για την συνέχειά του. Απέδωσε ερμηνευτικά ό,τι ζητήθηκε με αρκετά αξιόπιστο τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο: Ο καλλιτέχνης, πέρασε στους καλύτερους συνεχίζοντας στο επόμενο βήμα της ¨απρόβλεπτης¨ Blind διαδικασίας. Η συμμετοχή κρίνεται άκρως επιτυχημένη, καθώς οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 3000 αιτήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η αρχική διαδικασία

Το protionline.gr έψαξε και… έμαθε, για το πώς διεξάγονται τα steps της όλης διαδικασίας, καθώς όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ρητή εντολή να μην ¨διαρρέουν¨ σε social media ή δια ζώσης, λεπτομέρειες και πληροφορίες για την παραγωγή ή την συνολική διαδικασία. Ο Μιχάλης Βασιλείου, αρνήθηκε να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για τις πρώτες δοκιμασίες στο μουσικό τηλεπαιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκεια της διαδικασίας, λόγω δεσμεύσεων της πολιτικής του τηλεπαιχνιδιού και του τηλεοπτικού ¨απόρρητου¨. Όμως το protionline.gr  κατάφερε να μάθει: Οι κριτές και οι μουσικοί υπεύθυνοι για την αρχική φάση του διαγωνισμού, είναι επαγγελματίες μουσικοί και μία Vocal κόουτς, επιλεγμένοι από την παραγωγή. Κατά την δεύτερη φάση, το concept ¨περιλαμβάνει¨ μια λίστα 150 γνωστών ελληνικών τραγουδιών που στέλνεται διαδικτυακά στον κάθε διαγωνιζόμενο, από την οποία η τελική επιλογή των πιθανών τραγουδιών, σε αυτό το δεύτερο live είναι να ειπωθούν λίγα κομμάτια από αυτά, τα οποία τα συνοδεύει ο μαέστρος της κεντρικής σκηνής, με συνοδεία ενός πιάνου μόνο.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Βασιλείου

Είναι ένας νέος, δημιουργικός και πολυπράγμων άνθρωπος. Τα τελευταία χρόνια ¨πρωταγωνιστεί¨ στην τοπική νυχτερινή διασκέδαση της Αιγιάλειας (και όχι μόνο…) καθώς λογίζεται ένας από τους πιο ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές του τόπου την τελευταία δεκαπενταετία, με αναρίθμητες παρουσίες σε καταστήματα, αίθουσες και μπαράκια της περιοχής. Επίσης, παίζει μπουζούκι και την απόδοσή του σε αυτό, την εξελίσσει καιρό με τον καιρό ακόμα περισσότερο. Είναι ένας performer με έντονες καλλιτεχνικές αναζητήσεις και αρκετή εμπειρία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ταυτόχρονα, διατηρεί μια οικογενειακή επιχείρηση στην Ακράτα, που τον… έχει ¨εκπαιδεύσει¨ και στην δημιουργία της γαστρονομίας. Ο ¨Άκρατος Οίνος¨ μετρά 12 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εστίασης. Το όμορφο, εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, διαθέτει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για κάθε γούστο, καθώς διακρίνεται για την ποιότητα των πρώτων υλών του μα και το ¨μεράκι¨ της καλαισθησίας. Ζει στο Αίγιο, είναι παντρεμένος με την Μαρία Σακελλαρίου και έχει δύο παιδιά.

«Προσέχω στην κάθε μου παρουσία, ο ανταγωνισμός είναι σε ψηλά επίπεδα»

Ο ίδιος, σε ερώτηση τoυ protionline.gr για το πώς αισθάνεται για αυτήν την συμμετοχή του, στο γνωστό μουσικό ριάλιτι της τηλεόρασης, αναφέρει: «Είναι πραγματικά μια πολύ καλή εμπειρία. Υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους ανθρώπους της παραγωγής και άψογη πληροφόρηση των συνθηκών σε όλους ανεξαιρέτως τους διαγωνιζόμενους. Αισθάνομαι ότι μπορώ να τα καταφέρω και ελπίζω να τα πάω καλά.
Προσέχω βήμα – βήμα την κάθε μου παρουσία σε κάθε βήμα γιατί ο ανταγωνισμός είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα. Δεν ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω, αλλά σίγουρα… θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου, που με στήριξαν και με στηρίζουν.
Αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ, στους δικούς μου ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και χαίρονται με όλο αυτό» δηλώνει ο Αιγιώτης μουσικός – τραγουδιστής.

Δεν έκανε ποτέ ο ίδιος την αίτηση της συμμετοχής του!

Η απόφαση της συμμετοχής του στον μουσικό διαγωνισμό, δεν ήταν… 100% προσωπική επιλογή του! Την αρχική δήλωση συμμετοχής την έστειλαν (!) αγαπημένοι άνθρωποι του καλλιτέχνη, οι φίλοι του Θοδωρής Μιχαλόπουλος, Τάσος Μέρμηγκας και Νίκος Τσονιώτης, προτρέποντας τον έτσι… να κυνηγήσει την τύχη του, να κάνει το ¨παραπάνω¨ βήμα και την όποια προσπάθειά του. Μεγάλο ρόλο βεβαίως έπαιξε και η σύζυγος του, η οποία ήταν θετική από την πρώτη στιγμή για την τραγουδιστική αυτή δοκιμασία. Κάπως έτσι, ξεκινά το ¨ταξίδι¨ του στον φετινό τηλεοπτικό μαραθώνιο. Και ευχόμαστε να ‘ναι και επιτυχημένη μα και μακρινή… ετούτη η μελωδική του ¨Ιθάκη¨.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr