background img
banner
banner

Τραγικός θάνατος για τον Αιγιώτη Σπύρο Λουδάρο

ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον 55χρονο Σπύρο Λουδάρο, πατέρα δύο παιδιών 5 και 7 ετών, όταν το Σάββατο το πρωί εγκλωβίστηκε μέσα στις εγκαταστάσεις ασανσέρ βρισκόμενος πάνω από τον θάλαμο.

Το δυστύχημα συνέβη σε διώροφη κατοικία της οδού Ευριπίδου στο κέντρο του Αιγίου και σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία καθώς επρόκειτο για άτομο ιδιαίτερα αγαπητό.

Ο άτυχος Αιγιώτης εκτελούσε εργασίες στο ασανσέρ κι ενώ βρισκόταν πάνω από τον θάλαμο, αυτό τέθηκε σε λειτουργία από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί, να μην έχει διέξοδο και να χάσει τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Εφόσον όμως δεν προκλήθηκαν σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πέθανε από ασφυξία.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας που βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων νεκροψίας- νεκροτομής. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός τις μεσημβρινές ώρες, γύρω στις 13:30, κατόπιν αναζήτησης των συνεργατών του στην εταιρεία που δούλευε, δεδομένου ότι είχε καθυστερήσει, άρα δεν αποκλείεται το τραγικό συμβάν να είχε γίνει αρκετή ώρα πριν, αφού πήγε για συντήρηση του ασανσέρ στις 11:30. Μόλις τον εντόπισαν, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αιγίου, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά…

Στον εργοδότη του που συνελήφθη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2/11 στις 11πμ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr