background img
banner
banner

Αθλητικός και πάντα κοινωνικός ο Αχιλλέας Καμαρών

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

Βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα το σωματείο του Αχιλλέα Καμαρών. Με ποιοτική οργάνωση και πολυετή πλάνο στον αθλητισμό, κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας και της περιοχής. Πολλές οι ανησυχίες της διοίκησης δεν σταματούν στα γήπεδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο σωματείο των Καμαρών κυριαρχεί έντονη ανησυχία για κοινωνική δράση, με ιδέες που στοχεύουν στην κοινωνική ωφέλεια της κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Αυτή τη φορά με πρωτοβουλία της, η διοίκηση των Καμαρών στόλισε εορταστικά την περιοχή, στο ύψος της γέφυρας, αποδίδοντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Κοινωνική δράση χωρίς ημερομηνία λήξης στον Αχιλλέα

Μια ατέλειωτη λίστα κοινωνικής δράσης που όλο μεγαλώνει, η ομάδα των Καμαρών κερδίζει πόντους και στην τοπική κοινωνία Πρόσφατα ο Αχιλλέας Καμαρών ήταν το πρώτο σωματείο της περιοχής μας, που έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Αιγίου και στο ιατρείο Καμαρών, μάσκες, αντισηπτικά, καθαριστικά και τα συναφή, με τον ερχομό της πανδημίας.
Έδωσε το παρόν και στη συγκέντρωση χρημάτων (με ένα ευυπόληπτο ποσό) με σκοπό να εγχειριστεί στο εξωτερικό ο Παναγιώτης Ραφαήλ.

Είχε συμμετοχή σε εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας «Φιλάνθρωποι», με δωρεά οργάνων (αιμοπετάλια). Το σωματείο των Καμαρών προσφέρει δυο φορές το χρόνο αίμα στην τράπεζα αίματος Καμαρών.

Στόλισε τη γέφυρα Καμαρών με τη βοήθεια της ΔΗΚΕΠΑ

Με την βοήθεια του Δήμου Αιγιάλειας και της Τοπικής Κοινότητας των Καμαρών, η διοίκηση του Αχιλλέα με ανακοίνωσή της εστιάζει στην αισιόδοξη πλευρά του στολισμού της περιοχής.
Εικόνες που έχουμε ανάγκη τέτοιες γιορτινές μέρες και ιδιαίτερα ζώντας με τον περιορισμό του covid 19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Αχιλλέα:

«Με πρωτοβουλια του Δ.Σ. του Αχιλλέα Καμαρών με την βοήθεια της ΔΗΚΕΠΑ, του Δήμου Αιγιαλείας και της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών ετοιμάσαμε έναν στολισμό για το χωριό μας και τα παιδιά μας ώστε στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που ζούμε, να δώσουμε έναν αισιόδοξο τόνο και να δείξουμε ότι δεν το βάζουμε κάτω, δημιουργούμε και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2021 έλα μόνο με χαρές.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr