background img
banner
banner

Απάντηση Παπαγιαννακόπουλου για τον διαγωνισμό

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Απάντηση σε όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, σχετικά με το κόστος της μεταφοράς των απορριμμάτων, συγκρίνοντας τι ισχύει τώρα και τι ίσχυε επί δημαρχίας Παναγόπουλου, δίνει ο τ. αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.

Ο κ. Παπαγιαννακόπουλος επικαλείται το κόστος πριν το διαγωνισμό για τη μεταφορά στην Κοζάνη και το συγκρίνει με αυτό του διαγωνισμού με έκπτωση 1% που «άναψε φωτιές» στο δημοτικό πολιτικό σκηνικό. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καιρός είναι και οι δημότες μας να αναλογιστούν τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” του κ. Καλογερόπουλου.

Καταρχήν, κατά την προηγούμενη δημοτική αρχή ΟΥΔΕΠΟΤΕ μεταφέρθηκαν απορρίμματα και ούτε υπάρχει σύμβαση μεταφοράς τους για την ΑΜΦΙΣΣΑ. Για το λόγο αυτό ψευδώς αναφέρει η παρούσα δημοτική αρχή ότι μεταφέρθηκαν στην Άμφισσα απορρίμματα με κόστος μεταφοράς 43,40 ευρώ ανά τόνο. Εάν συμβαίνει το αντίθετο να μας παρουσιάσουν την σχετική σύμβαση.
Όσον αφορά την μεταφορά απορριμμάτων στην ΚΟΖΑΝΗ, σκόπιμα ο Δήμαρχος δεν εμφανίζει στους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα, την τιμή που ο ίδιος περηφανευόταν ότι πέτυχε επί θητείας του με ποσό 85,56 ευρώ/τόνο, για να αποκρύψει ότι με τον διαγωνισμό και την έκπτωση του 1%!!! προκύπτει αύξηση στο κόστος της μεταφοράς αφού πλέον θα είναι 93,29 ευρώ/τόνο , δηλαδή αύξηση 7,73%.

Απαντήσεις υπάρχουν για όλα κ. Καλογερόπουλε. Ας αφήσετε την μικροπολιτική με τα απορρίμματα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr