background img
banner
banner

Γιόρτασε τα 60 χρόνια και τον πρόεδρό του

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ – ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΓΙΑΝΝΗ

Ο Αχιλλέας Καμαρών έφτασε να συμπληρώνει αισίως τα 60 χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα. Από τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής μας, έχει βαδίσει σε μικρά και μεγάλα πρωταθλήματα, έχει να καμαρώνει για τους σπουδαίες παίκτες που έβγαλε από τα σπλάχνα του, την στήριξη του κόσμου των Καμαρών και της ευρύτερης περιοχής.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα θέλουν προγραμματισμό, σχέδιο, χρονικά περιθώρια, άξιους ανθρώπους να διοικούν και να «κλωτσάνε» την μπάλα.

Χρόνια πολλά πρόεδρε Ανδρέα Νιγιάννη

Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών Ανδρέας Νιγιάννης, είναι από τους πλέον οργανωτικούς παράγοντες του Αχιλλέα Καμαρών.
Στην 4η συνεχόμενη θητεία του στον Αχιλλέα έχει καταφέρει πρώτα απ’ όλα την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Τακτοποίησε πρώτα όλα τα παλιά χρέη του Αχιλλέα, πριν λειτουργήσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα ώστε να αποκτήσει το σωματείο των Καμαρών, την αίγλη που είχε παλαιότερα.

Κέρασμα στη δουλειά

Το protionline.gr ευχήθηκε για την χθεσινή γιορτή του προέδρου του Αχιλλέα, ο οποίος λίγο – πολύ δεχόταν τις επισκέψεις στο mini market που διατηρεί στις Καμάρες. Αφού ανταπόδωσε δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που με θυμήθηκε πολύ κόσμος σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Είναι η πρώτη φορά που γιορτάζω εν μέσω καραντίνας και κυρίως έχω κάποιες επισκέψεις και κεράσματα εδώ στη δουλειά. Εύχομαι να μην επαναληφθεί. Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζω με τέτοιο τρόπο. Πλησιάζουν και οι μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων που τις ζούσαμε έντονα, σίγουρα αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι παράξενα.»

Ο πρόεδρος αποκαλύπτει στo protionline.gr το σχεδιασμό του

Σαν πρόεδρος ενός ιστορικού σωματείου, ο Ανδρέας Νιγιάννης ανοίχτηκε και στα θέματα της ομάδας του Αχιλλέα, στην 4χρονη θητεία του. «Είχε μπει σε προτεραιότητα η οικονομική εξυγίανση του Αχιλλέα, με μια ταυτόχρονη ανάπτυξη σε όλα τα τμήματα της ομάδας. Αυξήθηκαν τα εγγεγραμμένα μέλη, δουλέψαμε αρκετά και με απόδοση το επικοινωνιακό κομμάτι με σοβαρές γνωριμίες και χορηγίες’’.

Για τα νέα τμήματα στον Αχιλλέα

Πολύ δουλειά γίνεται στις Ακαδημίες, όπου υπάρχει πλέον …ζωή σε όλα τα τμήματα, σε όλες τις ηλικίες.
«Από την αρχή είχε δοθεί ιδιαίτερο βάρος και προσοχή στις Ακαδημίες μας, με τα αποτελέσματα είμαι ικανοποιημένος» τονίζει ο Ανδρέας Νιγιάννης. «Δυστυχώς αυτή την εποχή υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με τα σχολεία των παιδιών. Λειτουργούν με τηλεκπαίδευση, κάτι που είχαμε κι εμείς σαν σκέψη να συνεχίσουμε την επαφή μας με τους νεαρούς αθλητές, αλλά αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο.
Να θυμίσουμε και τη σχολή χορού «Ζούμπα» που με μπροστάρηδες την Αλίκη Τσούτση και τον Αχιλλέα Κιτσάτη, έφτασε να αριθμεί κοντά στα 50 μέλη»

Στην καραντίνα κερδίζει μόνο το …γήπεδο

Για τις αθλητικές δραστηριότητες των τελευταίων ημερών, ο πρόεδρος του Αχιλλέα δεν είχε να μας πει και πολλά πράγματα: «Περιμένουμε όπως όλοι. Έχουν όλα παγώσει. Αυτό που μας απομένει είναι να διατηρηθούμε στα πλάνα μας, να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα μόλις ανοίξουν οι …θύρες.
Στην καραντίνα κερδίζει μόνο το …γήπεδο, που ξεκουράζεται κάτω από τις φροντίδες του Κώστα Σωτηρόπουλου. Υπομονή να έχουμε και υγεία και θα παίξουμε και μπάλα.»

60 χρόνια Αχιλλέας Καμαρών

Μια 60χρονη επέτειο που πολύ περίμεναν στην ομάδα των Καμαρών. Κάποιες εκδηλώσεις όπως μας εξηγεί ο Ανδρέας Νιγιάννης, αναγκαστικά πάνε πίσω: «Η μακρόχρονη ιστορία του Αχιλλέα, μας έχει προβάλλει ανάλογες απαιτήσεις. Θέλαμε να γιορτάσουμε τα 60 χρόνια αυτού του ιστορικού συλλόγου, προσδίδοντας την αίγλη που του αντιστοιχεί. Είχαμε ήδη προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις για Ιανουάριο και Μάρτιο και να δούμε τώρα πόσο πίσω θα πάνε.
Κλείνοντας θα επαναλάβω τις λέξεις που ακούμε συνέχεια. Υγεία και υπομονή.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr