background img
banner
banner

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου στο ΚΤΕΟ Πατρών

ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Την έκταση του ΚΤΕΟ Πατρών οπού στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε χθες Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Όπως είναι γνωστό η έκταση συνολικού εμβαδού 18,5 στρεμμάτων έχει παραχωρηθεί από την ΕΤΑΔ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με στόχο την ανέγερση και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε το επιστέγασμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Περιφερειακή Αρχή από την αρχή της θητείας της και η οποία ευοδώθηκε μέσα από την δημιουργική συνεργασία του κ. Σακελλαρόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Αντώνη Μπέζα. «Η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για μία τόσο κρίσιμη υπηρεσία όπως είναι η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που παρέχει η σύγχρονη εποχή και οι νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα θα αποφέρει σημαντική μείωση δαπανών για την Περιφέρεια, που έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 600 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης. «Με σχέδιο και δουλειά διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Δυτική Ελλάδα και μία καλύτερη και πιο λειτουργική Περιφέρεια» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr