background img
banner
banner

Ευχές με ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά από αθλητές της Αιγιάλειας

ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»

Ασφαλώς και έχουν υπάρξει χειρότερες χρονιές στην ιστορία της ανθρωπότητας από το 2020 που σε λίγα 24ωρα θα αποτελέσει μια θλιβερή ανάμνηση για όλους μας, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ζήσει χειρότερη χρονιά από τη φετινή. Οι παλαιότεροι έζησαν καταστροφές και πολέμους, με πιο πρόσφατο τον Β΄ παγκόσμιο όπου υπάρχουν ακόμη άνθρωποι εν ζωή, ενώ πρέπει να είναι κάποιος πάνω από…100 ετών για να θυμάται την καταστροφή του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου και την πανδημία της γρίπης του 1918. Ή την οικονομική καταστροφή που έφερε η Μεγάλη Κρίση σε όλο τον κόσμο..

Οι υπόλοιποι από εμάς δεν είχαμε εμπειρίες από κάτι ανάλογο ή παραπλήσιο μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, που από τα βάθη της Κίνας ξεκίνησε μια πανδημία που άλλαξε τις ζωές όλων των ανθρώπων του πλανήτη. Το 2020 μας αφήνει λοιπόν και εδώ ταιριάζει περισσότερο από ποτέ, η φράση «να φύγει και να μη ξανάρθει». Και φυσικά, με την ελπίδα ότι το 2021 δεν θα είναι το ίδιο ή ακόμη χειρότερο, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση οι συνέπειες θα είναι ακόμη πιο καταστροφικές.

Σε παγκόσμια βάση οι επιπτώσεις της πανδημίας δεν μπορούσαν παρά να έχουν αντίκτυπο και στον αθλητισμό, τόσο τον ερασιτεχνικό, όσο και τον επαγγελματικό. Η αναβολή της Ολυμπιάδας του Τόκιο, η αναστολή αγώνων, η ακύρωση-διακοπή πρωταθλημάτων, οι αγώνες χωρίς θεατές, οι τρόποι προπόνησης στα ομαδικά αθλήματα και βεβαίως η εμπορική εκμετάλλευση των πιο δημοφιλών αθλημάτων και πρωταθλημάτων, είναι θέματα που απασχολούν την παγκόσμια αθλητική κοινότητα.

Τέτοιες ημέρες συνηθίζεται να ανταλλάσσουμε ευχές, τυπικές ίσως και μάλλον κοινότυπες αλλά πάντα υπάρχει μέσα μας η κρυφή ελπίδα ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Έστω κάποιες από αυτές. Είναι άλλωστε ανθρώπινο και φυσιολογικό. Δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς ελπίδα και να μην ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Ας δούμε λοιπόν τι εύχονται για το νέο έτος άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού της Αιγιάλειας, που ζουν – όπως όλοι μας – με την ελπίδα ότι το 2021 θα σημάνει το οριστικό τέλος της πανδημίας και όσα προβλήματα προέκυψαν από αυτή…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Ποδόσφαιρο – Προπονητής Θύελλας Αιγίου)

«Μακάρι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη. Υγεία, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Χρόνια πολλά, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!»

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΟΣ (Ποδόσφαιρο – προπονητής Παγκύπριου Ν. Υόρκης):

«Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου με υπομονή, δύναμη, αγάπη και ελπίδα να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων. Ο νέος χρόνος να σηματοδοτήσει την επιστροφή όλων στις αθλητικές δραστηριότητες και την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού που είναι το βασικό κύτταρο του ελληνικού αθλητισμού! Καλή χρονιά!».

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΟΣ (Βόλεϊ – Α.Ο. Αιγιαλέων): 

« Να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί την συγκεκριμένη περίοδο την έχουμε όλοι μας ανάγκη περισσότερο από ποτέ! Ελπίζω να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τη σκληρή καθημερινότητα της καραντίνας και να επιστρέψουμε στην παλιά μας, φυσιολογική καθημερινότητα και φυσικά να γυρίσουμε στα γήπεδα και στην προπονήσεις. Καλή χρονιά σε όλους!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (Μπάσκετ – Ήφαιστος/Αχιλλέας):

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, ευτυχία και υπομονή για να ξεπεράσει τον σκόπελο του κορωνοϊού. Εύχομαι να αποτελέσει παρελθόν το συντομότερο δυνατόν ούτως ώστε να επιστρέψουμε όλοι στις αγαπημένες μας δραστηριότητες και στην κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει. Ως επί το πλείστον, ας απολαύσουμε τις γιορτινές ημέρες αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα γεμίζοντας με ενέργεια τις μπαταρίες μας, ώστε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ποδόσφαιρο – Λύκαινες): 

«Εύχομαι αυτές τις διαφορετικές ημέρες των εορτών που περνάμε, να είμαστε χαμογελαστοί και το νέο έτος να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα όλου του κόσμου. Και εμείς να μπούμε ξανά στο γήπεδο για να παίξουμε και να χαρούμε με το ποδόσφαιρο, το άθλημα που αγαπάμε. Το 2021 να σκορπίσει αγάπη, τύχη, ευτυχία και το πολυτιμότερο αγαθό όπως είναι η υγεία. Τέλος, ας λάμψει η ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο!!!».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΒODYBUILLDING – Σκοποβολή):

«Καλή χρονιά να έχουμε! Ο άνθρωπος έχει τεράστιες δυνατότητες όπως και δυνάμεις, αντέχει τα πάντα αρκεί να ελέγχει το μυαλό του. Είναι στην επιλογή μας λοιπόν με αφορμή την κατάσταση που βιώσαμε όλοι μας μέσα στο 2020 να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα της καθημερινότητας μας και να σκεφτούμε τις πραγματικές αξίες. Εντιμότητα, σεβασμός ,αξιοπρέπεια, αγάπη, τόλμη, υπομονή, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, υγεία. Τα εύχομαι όλα!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ (Μπάσκετ – Ακράτα): 

«Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και περίεργες όμως οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, ολιγαρκείς και ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε. Ο κόσμος δοκιμάζεται σε πολλά επίπεδα για αυτό ας μείνουμε ταπεινοί. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Θα ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία , αγάπη και δύναμη για όλο τον κόσμο!! Θετική σκέψη για να θυμόμαστε μετά από χρόνια αυτή τη περίοδο και να γελάμε!! Καλή χρονιά!!».

ΜΙΡΕΛΑ ΠΙΡΙΑΣΙ (Βόλεϊ – Α.Ο. Αιγιαλέων): «Το 2020 είναι ένα έτος που θα χαραχθεί στη μνήμη όλων μας. Τις αλλαγές και τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία ήταν αδύνατον να τις προβλέψουμε. Δυστυχώς έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα τόσο σε προπονήσεις όσο και σε αγώνες. Κάνουμε υπομονή προσδοκούμε, ώστε το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψουμε στη δράση. Εύχομαι πάνω από όλα Υγεία, αλλά και Ειρήνη, αγάπη, χαμόγελα, ελπίδα, αισιοδοξία, δημιουργία και ανθρωπιά. Να γίνουμε καλύτεροι τόσο για μας τούς ίδιους όσο και για τούς γύρω μας!».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΣ (Πυγμαχία – προπονητής Α.Σ πυγμαχίας Αιγίου «Ευρυδάμας»: «Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και Ομόνοια σε όλο τον κόσμο. Το 2020 ήταν μια άσχημη χρονιά, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε όλους τους τομείς και σε όλους τους κλάδους. Εύχομαι το 2021 να είναι μια διαφορετική χρόνια που θα επουλώσει τις πληγές του 2020 και πιστεύω ότι με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε όλοι και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!».

ΣΗΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ (Στίβος – προπονήτρια Αθηνόδωρου): «Ο ελληνικός αθλητισμός έχει υποστεί αναμφίβολα τεράστιο πλήγμα. Σύλλογοι – γυμναστήρια – καθηγητές φυσικής αγωγής προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανά τα αθλητικά ιδεώδη. Εύχομαι και ελπίζω το 2021 να αναγνωρίσει ο κόσμος περισσότερο το επάγγελμα που μέσα στην καραντίνα πρόσφερε παρά πολλά στην ψυχική και σωματική υγεία των Ελλήνων. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και δύναμη και θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα. Καλή χρόνια!».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗΣ (Ποδόσφαιρο – Παναιγιάλειος): «Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Χαμόγελα είναι μερικές από τις ευχές μου για την νέα χρονιά που πλησιάζει. Εύχομαι το έτος που φεύγει να πάρει όλες τις άσχημες στιγμές μαζί του και να δώσει χώρο στο 2021 ώστε να φέρει αισιοδοξία και χαρά σε όλους μας!!! Και για εμάς τους αθλητές να επιστρέψουμε και πάλι στα γήπεδα και τους στίβους με κανονικές συνθήκες για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλές γιορτές!!!».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ (Χάντμπολ – Σεριφάτο): «Εύχομαι το νέο έτος να μας βρει όλους γεμάτους αισιοδοξία, με υγεία, ευημερία και αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Δυστυχώς η πανδημία έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι υπομονή και να προσδοκούμε κάθε ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, ώστε όσο τον δυνατόν συντομότερο να επιστρέψουμε πάλι στην δράση. Πάντα όμως με τις οδηγίες των Ειδικών, των λοιμωξιολόγων. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΑΚΟΣ (Ποδόσφαιρο – Ιδρυτής Σελέστε): «Η Μικτή Ομάδα Επίλεκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, σας εύχεται Καλές Γιορτές, με Υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία, Αγωνιστικότητα, Υπομονή, Επιμονή, Ελπίδα, Επαγρύπνηση, Αλήθεια, Αγάπη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ήθος, Αξίες, Ιδανικά, Πολιτισμό, Κοινωνική Προσφορά. Μην απογοητεύστε, μην παραιτείστε, μην υποκύπτετε, μην ενδίδετε στο φόβο.  Ψηλά τα κεφάλια, ψηλά τις καρδιές».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr