background img
banner
banner

Κλειστή η οδός Μητροπόλεως από έργα του Ο.Τ.Ε.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Πιέσεις για να εκτελεστούν τα έργα αναβάθμισης δικτύου του ΟΤΕ στους εμπορικούς δρόμους πριν τις γιορτές και όσο είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα άσκησε ο δήμος Αιγιαλείας, κάτι που έγινε αποδεκτό, αφού χθες τα συνεργεία ξεκίνησαν να σκάβουν την οδό Μητροπόλεως.

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας γινόταν μέσω της Αγ. Ανδρέου με αρκετούς οδηγούς να δυσανασχετούν, ωστόσο υπάρχει η διαβεβαίωση πως θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, ούτως ώστε σε περίπτωση που ανοίξει η αγορά από Δευτέρα, να μην λειτουργήσουν αποτρεπτικά.

΄΄Ήταν ένα αίτημα που εκφράσαμε καθώς όταν δοθεί το «πράσινο φως» λόγω των μέτρων, η εορταστική αγορά πρέπει να λειτουργήσει χωρίς άλλα προβλήματα΄΄, επισήμανε στo protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Θέματα Βασίλης Χριστόπουλος.

Αναζητείται τεχνική λύση για το αυλάκι της Ανδρονοπούλου

Στο… μέτωπο του αγωγού του Σελινούντα στην πλατεία Φανερωμένης τώρα, τα έργα σταμάτησαν. Αρχικά έγινε σπάσιμο του τοιχίου του αγωγού στην οδό Δεσποτοπούλων διαπλατύνοντας το πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια όμως, κι ενώ τα συνεργεία μεταφέρονταν προς την Ανδρονοπούλου, διαπίστωσαν πως το τοιχίο του αγωγού ήταν κοινό με τη μάντρα της πλατείας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γκρεμιστεί προτού υπάρξει πρόβλεψη για τη στήριξη της μάντρας.

΄΄Αναζητούμε μία λύση ώστε και το αυλάκι να φύγει από την Ανδρονοπούλου καθώς δεν χρησιμεύει σε κάτι και το μόνο που κάνει είναι να στενεύει τον δρόμο. Όμως πρέπει να στηριχθεί η μάντρα της πλατείας Φανερωμένης και θα χρειαστεί επιπλέον δαπάνη γι’ αυτό. Όπως και να έχει, το έργο θα προχωρήσει΄΄, επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr