background img
banner
banner

Νίκος Καφεντζής: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά το άθλημα που λατρεύουμε»

Σπουδαία παιχνίδια και φέτος στην Γ΄ Εθνική, από τον αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Καφεντζή. Με σημαντική προσφορά και στην επίθεση, σήμανε η παύση των αγώνων πάνω στο …φόρτε του.
Πιστός κι αυτός στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που τροφοδοτεί τους παίκτες του Παναιγιάλειου ο γυμναστής Θόδωρος Δροσόπουλος, έχει καθημερινή παρέα τον επίσης «μελανόλευκο» Νίκο Βλάχο και δηλώνει:

«Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς τους αθλητές, γιατί δεν μπορούμε να πράξουμε σωστά αυτό που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Σίγουρα η ψυχολογία είναι λίγο πεσμένη αλλά η όρεξη για προπόνηση παραμένει ακόμα μεγάλη.

Προσπαθώ την κάθε προπόνηση να την κάνω με τέτοιον τρόπο, ώστε να διατηρηθώ και να επιστρέψω σε ένα καλό επίπεδο. Επιθυμώ να ξεκινήσουν το συντομότερο οι ομαδικές προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα αντέξω μέχρι να γίνει αυτό. Όπως σε όλους έτσι κι σε εμένα θα υπάρξει ένα σχετικό μειονέκτημα στην ετοιμότητα. Να σφίξουμε τα δόντια, να κάνουμε υπομονή, να γυρίσουμε υγιείς και έτοιμοι για όλα.

Με τους συμπαίκτες μου που μιλώ, κάνουν όλοι το πρόγραμμά τους, ειδικά τα ποδοσφαιρικά «αδέρφια» μου ήτοι: ο Κουραχανης και ο Σπανογιαννης. Εύχομαι υγεία και σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr