background img
banner
banner

Ο Εμπορικός Σύλλογος στο… πλευρό εμπόρων και επαγγελματιών

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος παραμονή Χριστουγέννων, πέρασε, όπως κάνει άλλωστε σχεδόν καθημερινά, από τα καταστήματα της περιοχής και αντάλλαξε ευχές και προβληματισμούς με τους επαγγελματίες για τις μέρες που έρχονται.

‘Προσπαθεί καθημερινά με την παρουσία του να τους δώσει δύναμη αλλά και να πάρει και ο ίδιος για την συνέχεια που προβλέπεται δύσκολη από πολλές απόψεις΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

Όπως ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει, ΄΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε και να τις υπερπηδήσουμε. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι! Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στους συναδέλφους μου. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του λιανεμπορίου και της μικροεπιχειρηματικότητας που είναι και δικά μας προβλήματα και είμαστε στο πλευρό τους. Γνωρίζουμε καλά όμως πως πέρα από το λιανεμπόριο, η εστίαση, ο τουρισμός, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός βρίσκονται υπό διωγμό.
Τα τηλέφωνα του προεδρείου είναι ανοικτά συνεχώς όπως και το δικό μου. Προσπαθούμε, δε σημαίνει όμως πως τα καταφέρνουμε πάντα. Το σύστημα είναι δυσκίνητο και τα συμφέροντα μεγάλα΄΄.

΄΄Όσο περνάει από το χέρι μας όμως θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, να πιέζουμε και να παλεύουμε για τη μικρομεσαία επιχείρηση με κύριο χαρακτηριστικό μας την ανιδιοτέλεια΄΄, σημειώνει ακόμη ο πρόεδρος του Ε.Ε.Ε.Σ.Α., καταλήγοντας ως ακολούθως: ΄΄Συνάδελφοι, ας δείξουμε στους πελάτες μας πως παρά τα προβλήματα που μας δημιούργησε το κράτος, διατηρούμε το χαμόγελό μας και μην τους μεταφέρουμε το δυσάρεστο κλίμα και την πίεση που βιώνουμε. Εύχομαι οι κυβερνώντες να δουν το λάθος τους και να ανοίξουν όλο το λιανεμπόριο άμεσα. Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές!΄΄.

fbt

Προσφορά τροφίμων σε άπορους από το «Φωτεινό Αστέρι»

Τις μέρες αυτές που οι ενδεείς συμπολίτες έχουν περισσότερο ανάγκη ας μη ξεχνάμε την ανθρωπιά μας, έτσι ώστε μέσα από τις πράξεις μας, να λάμψει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ο εμπορικός κόσμος αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω του covid 19 με κλειστά καταστήματα και αβέβαιο μέλλον παρότι έχει πληγεί, δεν θα άφηνε τους συνανθρώπους μας αβοήθητους. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με χαρά δέχτηκε το τηλεφώνημα του πρόεδρου από το «Φωτεινό Αστέρι» Χρήστου Σπηλιόπουλου, παραμονή Χριστουγέννων, για προσφορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες του δήμου.

Αμέσως κινητοποιήθηκε και κατόπιν συνεννόησης παρέδωσαν τα τρόφιμα στο Κελάρι της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και στον πατέρα Στυλιανό Καπράλο, που προσφέρει καθημερινά φαγητό σε εκατοντάδες πολίτες που το έχουν ανάγκη. ΄΄Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ως επιχειρηματίες, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε μία πράξη ανθρωπιάς και αγάπης για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο αυτές τις άγιες ημέρες αλλά καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται για συμπολίτες μας που είχαν τα πάντα και βρέθηκαν λόγω της παρατεταμένης κρίσης να μην έχουν τίποτα. Ζουν δίπλα μας και από αξιοπρέπεια δε θα πούνε ποτέ πως έχουν οικονομικό πρόβλημα. Γι αυτό και τα τρόφιμα τα πήγαμε στο Κελάρι της Αγάπης όπου ο π. Στυλιανός με διακριτικότητα, ξέρει σε ποιους να τα προσφέρει΄΄, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά των πρόεδρο από το Φωτεινό Αστέρι Χρήστο Σπηλιόπουλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας “δίνει”, για συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Να θυμίσω και τα σχολικά είδη που μας χορήγησε πριν λίγους μήνες.

Σαν εκπρόσωπος των Εμπόρων τον ευχαριστώ και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr