background img
banner
banner

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Θα πάει αρκετά μακριά για εμάς η αναμονή”

Με μία ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ανθρώπους του βόλεϊ, έστω και αν αφορά μόνο την volley league (Α1) των Ανδρών. Η νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε περιλαμβάνει το άνοιγμα των προπονήσεων της βόλεϊ λιγκ ανδρών, ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της Α1 γυναικών αλλά και της pre league που ως γνωστόν συμμετέχει ο ΑΟ Αιγιαλέων. Παράλληλα, ξεκινούν προπονήσεις και για τις ομάδες ποδοσφαίρου της Super League 2.

«Επιτρέπεται από την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Μετά το άκουσμα της είδησης επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Αιγιαλέων, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος πάντως δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα δοθεί σύντομα «πράσινο φως» για έναρξη προπονήσεων και των ομάδων της preleague. «Είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα αλλά μόνο για την Α1 των Ανδρών. Οι υπόλοιπες κατηγορίες του βόλεϊ είναι ερασιτεχνικές, αναμεσά τους και η preleague που θα συμμετάσχει η ομάδα μας. Άρα συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό που έχει γίνει και αφορά όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό δεν ξεκίνησε και η Α1 των γυναικών που δεν είναι επαγγελματική. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πάει αρκετά μακριά για εμάς η αναμονή, όσο και αν προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά» τονίζει ο έμπειρος κοουτς και συμπληρώνει:

«Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι με αυτή την εξέλιξη. Κατανοούμε το πρόβλημα και ότι προέχει η δημόσια υγεία, αλλά θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις. Όπως βρέθηκαν για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά. Ξεκινήσαμε από τις 9 Σεπτεμβρίου με μεράκι και φιλοδοξίες και ήμασταν έτοιμοι για την πρεμιέρα της 14ης Νοεμβρίου. Μας στερούν τη δυνατότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ούτε καν προπονήσεις. Αυτή η αγωνιστική απραξία δυστυχώς θα αποβεί καταστροφική για όλους μας. Ελπίζω να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή και να μη πάει χαμένη η χρονιά. Αλλά όπως σας είπα, το βλέπω σε βάθος χρόνου». 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr