background img
banner
banner

Που θα τοποθετηθούν οι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια των υπόγειων κάδων και του εξοπλισμού που θα υποστηρίξει τη χρήση του καθώς ήδη έχει αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος που κατέθεσε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Να σημειωθεί ότι στη διαδικασία συμμετείχε μία εταιρεία.

Ως γνωστόν, το έργο έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» και έχει προϋπολογισμό 249.872,00 €, με χρηματοδότηση σε ποσοστό 80%, ήτοι 199.897,60€ από το Πράσινο Ταμείο και κάλυψη του υπολοίπου 20%, ήτοι 49.974,00€ από ιδίους πόρους του Δήμου.
Αφορά την προμήθεια έντεκα τεμαχίων υπόγειων κάδων αποθήκευσης απορριμμάτων προϋπολογισμού €185.420 (με Φ.Π.Α.) και η προσαρμογή δύο υδραυλικών γερανών (τύπου παπαγάλου) επί υπαρχόντων απορριμματοφόρων οχημάτων (τύπου πρέσας) προκειμένου να διασφαλίζεται η αποκομιδή των υπόγειων κάδων, προϋπολογισμού €64.452 (με Φ.Π.Α).

Η εταιρεία και η έκπτωση που παρέχει

Η εταιρεία είναι η Κ. ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. «ECOSYNERGY». Η προσφορά της για την προμήθεια και εγκατάσταση των υπόγειων κάδων απορριμμάτων (συνολικά 11 τον αριθμό) ανέρχεται σε 174.592 ευρώ και για τους γερανούς για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους υπόγειους κάδους 62.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Οι κάδοι θα τοποθετηθούν σε πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Αιγιαλείας και θα καταργήσουν συνολικά 40 με 50 τροχήλατους κάδους που παρουσιάζουν αντιαισθητική εικόνα (μεγάλος όγκος & υπερχείλιση απορριμμάτων) καθώς και προβλήματα οσμών και προσέλκυσης εντόμων.

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι κάδοι, είναι: Δύο στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, δύο στην οδό Μελετοπούλων, δύο στην οδό Μιχαλοπούλου και Ζωοδόχου Πηγής, 2 στην οδό Ζωοδόχου Πηγής (πλατεία παραλίας), δύο στην οδό Κλεομένους Οικονόμου και Ερμού, τρεις στην οδό Ασημάκη Φωτήλα και Περικλέους (δημοτικό πάρκινγκ) και δύο στην οδό Ανδρονοπούλου (πίσω από το Δημαρχείο).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr