background img
banner
banner

Πραγματοποίησε το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα του Παναιγιάλειου

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΡΤΕΝΤΖΙΟΣ

Ο 15χρονος επιθετικός Αργύρης Ορτέντζιος, είναι ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου. Κατάφερε να συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής, αλλά και σε ένα αθλητικό Σύλλογο υψηλών στόχων και απαιτήσεων, όπως ο Παναιγιάλειος. Αυτή του η επιτυχία και τα μεγάλα χρονικά περιθώρια που έχει για να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος έχει δικαίωμα στο όνειρο, να κάνει μεγαλεπήβολα προσωπικά σχέδια για μια επιτυχημένη πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αργύρης Ορτέντζιος: «Εχω δρόμο μπροστά μου να πετύχω μεγαλύτερους στόχους»

Η τεχνική ηγεσία πιστεύει στο ταλέντο του, του προσφέρει αγωνιστικό χρόνο, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για εμπειρίες, γνώσεις και καταξίωση του αγωνιστικού του προφίλ.
Στο περυσινό πρωτάθλημα είχε σημειώσει το παρθενικό του γκολ φορώντας την …βαριά μελανόλευκη φανέλα, πιστεύει στις δυνάμεις του και στην αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει για να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προς το παρόν ο Αργύρης Ορτέντζιος σ’ αυτή την περίοδο της καραντίνας, είναι σε θέση, όπως υποστηρίζει στο protionline.gr , να συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπόνησή του με τα μαθήματα: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα μου. Έχω περισσότερο χρόνο να εστιαστώ στο διάβασμα μου και να βελτιωθώ με την ατομική προπόνηση. Αθλητισμός και εκπαίδευση. Οπως είπατε κι εσείς δύο διαφορετικά πράγματα που είναι δύσκολο να συνδυαστούν.
Το ακούω συνέχεια και έχω αντίθετη άποψη γι’ αυτό. Θέτοντας στόχους μπορείς να τα καταφέρεις. Έτσι είμαι και εγώ σ’ αυτό το θέμα.
Βάζω προτεραιότητες και στα δύο και δεν έχω σκοπό να αφήσω ένα από αυτά. Όλα συνδυάζονται αρκεί κανείς να το θέλει πολύ.»

Σε ιστορική ομάδα και στην Γ΄ Εθνική από 15 ετών

Την σύντομη αναρρίχησή του στην Γ΄ Εθνική θέτει σαν πλεονέκτημα ο νεαρός επιθετικός, γεγονός που θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την επίτευξη ψηλών στόχων: «Αρχικά έχω καταφέρει να παίζω σε μια ιστορική ομάδα σε ηλικία μόλις 15 ετών. Σίγουρα όμως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να πετύχω μεγαλύτερους στόχους και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Προς το παρόν έχω το πλεονέκτημα να παίρνω εμπειρίες που κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να ζήσει. Στην ηλικία την δική μου προτεραιότητα έχει το σχολείο παράλληλα όμως με την δραστηριότητα μου ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως για να πετύχεις χρειάζεται ταπεινότητα και σκληρή δουλειά. Λαμβάνω αρκετά μηνύματα που έχουν να κάνουν με την ποδοσφαιρική μου πρόοδο, τα οποία και ακολουθώ πιστά.»

‘’Εξαρτάται από μένα να βρίσκομαι στην αρχική 11άδα’’

Για το τι σημαίνει για τον Αργύρη Ορτέντζιο η Γ΄ Εθνική, η θέση του επιθετικού που αγωνίζεται και τις προϋποθέσεις να βρίσκεται στο βασικό σχήμα, αναφέρει:
«Η Γ΄ Εθνική έχει πολλές απαιτήσεις για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή όπως εμένα. Επιπλέον η θέση στην οποία βρίσκομαι με βοηθάει να βελτιωθώ και να θέσω ανωτέρους στόχους. Επιπρόσθετα με κινητοποιεί να γίνομαι όλο και καλύτερος σε κάθε εμφάνιση με την ομάδα επειδή είναι μια μεγάλη κατηγορία και μέσα από αυτή μπορείς να κάνεις την αρχή μιας καριέρας. Νομίζω ότι περισσότερο από μένα εξαρτάται αν θα μπω στην βασική εντεκάδα.»

Από νωρίς το μελανόλευκο όνειρο

Ένα από τα όνειρα του Ορτέντζιου ήταν να ντυθεί την μελανόλευκη. Στόχος που πραγματοποιήθηκε αρκετά νωρίς και πλέον ο νεαρός επιθετικός έχει το δικαίωμα να κοιτάζει στο μέλλον του ακόμα πιο ψηλά: «Πάντα ήθελα να φορέσω την φανέλα του Παναιγιάλειου.
Να αγωνίζομαι με πάθος γι’ αυτή και για τους φιλάθλους της. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποίησα. Πλέον έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, θέτοντας μεγαλύτερους στόχους. Επιθυμία μου είναι να παίξω στην Α Εθνική κι αν τα καταφέρω κι έχω υγεία και τύχη, ακόμη …ψηλότερα!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr