background img
banner
banner

«Τρίζουν» τα πλακάκια της Ερμού

Προβλήματα στο οδόστρωμα της οδού Ερμού άφησε το «πέρασμα» εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποιεί αναβάθμιση δικτύου σκάβοντας κεντρικούς δρόμους του Αιγίου. Πρόκειται για το πλακοστρωμένο τμήμα του δρόμου εκεί όπου το έργο ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο ημερών, πλην όμως η αποκατάσταση, όπως φαίνεται, δεν ξαναέφερε τον δρόμο στην προτέρα μορφή.

Όπως αναφέρει στo protionline.gr ο σύμβουλος της Κοινότητας Αιγίου Διονύσης Λουκόπουλος, ΄΄εξαιτίας των εργασιών αφαιρέθηκαν δύο σειρές από κυβόλιθους. Ο δρόμος είχε κλείσει και μετά το πέρας των εργασιών θα περίμενε κανείς ο δρόμος να ξαναγίνει όπως πριν. Μεσολάβησε η βροχή και στη συνέχεια φάνηκε πως η αποκατάσταση δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Οι κυβόλιθοι, όπως φαίνεται απλά τοποθετήθηκαν στα σημεία που έλλειπαν, τα κενά ανάμεσά τους καλύφθηκαν με άμμο (!) και δεν τοποθετήθηκαν αρμοί. Όπως είναι φυσικό, η άμμος φεύγει και οι κυβόλιθοι με το πέρασμα των αυτοκινήτων, κουνιούνται και είναι βέβαιο πως θα σπάσουν΄΄. Ανέφερε ακόμη πως τοποθετήθηκαν τυχαία ανεξαρτήτως χρωματισμού, γεγονός που δημιουργεί άσχημη αισθητική, κάνοντας γνωστό πως έχει θίξει το θέμα στον πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Γκιώνη ώστε να το θέσει στους υπεύθυνους του δήμου.

Ερωτηθείς από τo protionline.gr για το θέμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για τεχνικά έργα Βασίλης Χριστόπουλος, ανέφερε πως ο δήμος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους των έργων της εταιρείας, κρίνοντας πως σε γενικές γραμμές η αποκατάσταση είναι προσεκτική όπως συνέβη και στην οδό Μητροπόλεως.

Ωστόσο, δεσμεύθηκε πως θα γίνει έλεγχος στην Ερμού και εφόσον διαπιστωθεί πως έγινε κακοτεχνία, θα ζητήσει από τους τεχνικούς της εταιρείας να το ξαναφτάξουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr