background img
banner
banner

Χριστουγεννιάτικο bazaar και φέτος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Με τα δεδομένα της εποχής εναρμονίζεται ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας που και φέτος θα πραγματοποιήσει το μπαζάρ του αλλά διαδικτυακά. Προχωρά έτσι στη διάθεση διαφόρων ειδών προς ενίσχυση του ταμείου του, μέσω τηλεργασίας και παραγγελιών από το διαδίκτυο, παραδίδοντας κατ’ οίκον μικρές και μεγάλες εκπλήξεις!

΄΄Θυμάστε που όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα ζητάγαμε τη βοήθειά σας για να ετοιμάσουμε το μπαζάρ μας κι έπειτα σας καλούσαμε να δείτε τα καλούδια μας και να αγοράσετε τα δωράκια σας ώστε να πληρώσουμε κι εμείς κανένα κτηνίατρο; Οι εποχές άλλαξαν κι απαιτούν να κινηθούμε στους νέους ρυθμούς. Τηλεργασία και παραγγελίες από το ίντερνετ και για το μπαζάρ λοιπόν! Μόνο που εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Δε θα έχουμε αντικείμενα που βλέπετε και λέτε αυτό θέλω, αυτή είναι η διεύθυνση και στείλτε το. Όχι, αυτά είναι τετριμμένα, εμείς είμαστε ακόμα πιο μπροστά, έχουμε ήδη μπει στο ‘21! Το δικό μας μπαζάρ θα λειτουργήσει λίγο πιο χριστουγεννιάτικα και θα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.

Πώς λειτουργεί όμως; Υπάρχουν τα εξής δώρα, με κωδικές ονομασίες της εποχής: 1. Κουραμπιέδες, αξίας 5€, 2. Μελομακάρονα με σοκολάτα, αξίας 10€, 3. Έλκηθρο, αξίας 20€, 4. Γκι, αξίας 30€, 5. Καλικάντζαρος, αξίας 50€, 6. Ξωτικό, αξίας 100€. Και σε τι αντιστοιχούν; Κανείς δεν ξέρει! ΄΄Θα πρέπει να αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων και επίσης στη γνώση ότι τα δώρα είναι κυρίως συμβολικά κι όχι της αξίας που βλέπετε. Ουσιαστικά θα είναι μια δωρεά που θα αντιστοιχεί σε κάτι συγκεκριμένο, η έκπληξη θα είναι σε τι άραγε; , και σε αντάλλαγμα θα λάβετε ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι από εμάς. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά, μην περιμένετε κανένα ξωτικό στην πόρτα σας γιατί δώσατε 100€. Μπορεί να απογοητευθείτε; Δε θα έπρεπε, γιατί ο σκοπός είναι η ενίσχυση των αναγκών. Σίγουρα δεν είναι για όλους. Αφεθείτε και νιώστε και πάλι παιδιά.

Τότε που περιμέναμε με αγωνία τα δώρα και τα ανοίγαμε με λαχτάρα γιατί δεν ξέραμε τι μπορεί να κρύβεται! Για όσους νιώθετε περιπετειώδεις λοιπόν, επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο facebook και κάντε την παραγγελία σας. Θα σας δοθούν οδηγίες για τη συνέχεια τότε και δεν έχετε παρά να περιμένετε το δώρο σας να έρθει! Για τους ακόμα πιο τολμηρούς, κάνουμε παραδόσεις και σε διαφορετικές διευθύνσεις για δώρα που θα είναι ορισμός της έκπληξης. Ξέρετε, που σε παίρνει να σε ευχαριστήσει ο άλλος και τον ρωτάς, ναι, αλλά τι σου πήρα;΄΄, αναφέρεται ακόμη από τον Φιλοζωικό Σύλλογο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr