background img
banner
banner

Άτυχος και «αθάνατος» ο Γιάννης Σπάρτακος Γκιζέλης

ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ο Γιάννης Σπάρτακος Γκιζέλης είχε δώσει πολλά στον αθλητισμό και στον επαγγελματικό τομέα. Ήθελε και μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα αλλά δεν πρόλαβε. Μια άτυχη στιγμή τον έστειλε μετά από εργατικό ατύχημα στην εντατική μονάδα στο Νοσοκομείου του Ρίου. Ο δυνατός οργανισμός του και η μεγάλη θέληση που είχε για την ζωή, τον κράτησε κοντά στους ανθρώπους του (που ποτέ δεν τον άφησαν μόνο) για ένα διάστημα 6 μηνών, που υπέρβαινε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των ιατρών.

Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή, η ψυχή του όμως εξακολουθεί να «φτερουγίζει» στα αγαπημένα του πρόσωπα, που ακόμα δεν θέλουν να πιστέψουν στο κακό που συνέβη, τον αισθάνονται ακόμα ανάμεσά τους, για να κρατήσουν ακόμα μια θέση στο τζάκι, ένα σερβίτσιο στο τραπέζι.

Η πρόσφατη ονομαστική εορτή του Γιάννη Σπάρτακου Γκιζέλη, ήταν η αφορμή για την επαναφορά στις μνήμες της άτυχης στιγμής που τον έστειλε στην παρέα των Αγγέλων.

Ιδιαίτερα αγαπητός σαν χαρακτήρας και αθλητής ο εκλιπών, είχε παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες: Ηρακλή Ζαχλωριτίκων, Απόλλωνα Αιγίου, Αχιλλέα Καμαρών και Άγιο Αθανάσιο.
Είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση πρωταθλήματος στο τουρνουά 7Χ7, ανατρέποντας την κατάσταση υπέρ της ομάδας (Άγιος Δημήτριος) που αγωνιζόταν, με δυο δικά του γκολ στα 8 τελευταία λεπτά. Συντετριμμένοι ακόμα οι συγγενείς του συμπαραστέκονται στη σύζυγό του Ελισάβετ και στα δυο παιδιά τους. Ο θείος του Σπύρος Σουλιώτης συγκινημένος δηλώνει: «Από τα καλύτερα παιδιά σε όλες του τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις, αγαπητός σε όλη την κοινωνία, άφησε ένα τεράστιο κενό στις καρδιές μας και μια γεμάτη και παντοτινή ανάμνηση στο νου μας».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr