background img
banner
banner

Ανάχωμα στην Ν.Ε.Ο. ώστε να μην πέφτουν χώματα στην Παλαιά

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ – ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Εργασίες υποστύλωσης του αναχώματος της Νέας Εθνικής Οδού ώστε να μην υπάρχει πτώση χωμάτων στην Παλαιά, πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες τεχνικά συνεργεία με την ευθύνη της Ολυμπίας Οδού. Το έργο εκτελείται επί της Π.Ε.Ο. στο ύψος της Αβύθου, κλείνοντας μάλιστα και το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, γεγονός που χρειάζεται προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως εξήγησε στο protionline.gr ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργος Παλαιολογόπουλος, ΄΄το έργο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και έχει να κάνει με το ανάχωμα του δρόμου και τη συγκράτηση των χωμάτων ώστε να μην ξαναπαρατηρηθεί το φαινόμενο πτώσης στην Παλαιά Εθνική. Επίσης, εκτελούνται εργασίες για τη συγκέντρωση των όμβριων υδάτων ώστε να διοχετεύονται στον πλησιέστερο χείμαρρο και από εκεί να καταλήγουν στη θάλασσα΄΄. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη είναι οι εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής σε δύο χείμαρρους κοντά στο παραλιακό μέτωπο.

Συγκεκριμένα, γίνεται κατασκευή στηθαίων καθώς και «ανέβασμα» των δρόμων ώστε τα νερά να παραμένουν στους χείμαρρους και να μην σημειώνονται πλημμύρες σε παρακείμενες ιδιοκτησίες. ΄΄Γίνεται μία προσπάθεια ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα πλημμυρών που έπληττε την περιοχή μας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr