background img
banner
banner

ΑΡ. ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ: «Συνεχίζουμε να πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση για εμπόρους – επαγγελματίες»

«Η ‘’μάχη’’ επιβίωσης του Λιανεμπορίου κερδήθηκε! Τίποτα όμως ακόμα δεν τελείωσε! Συνεχίζουμε να πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση συγκροτημένα και οργανωμένα, για την όσο δυνατόν νωρίτερα επαναλειτουργία των καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής και διεκδικούμε για όλους τους κλάδους εμπορικών και επαγγελματικών επιχειρήσεων φορολογικές και οικονομικές απαλλαγές».

Τα παραπάνω αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ., α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, με αφορμή τη σημερινή επανεκκίνηση της αγοράς.
Επιπλέον, τονίζει: ΄΄Μετά από μία δύσκολη περίοδο η επανεκκίνηση της αγοράς ξεκινάει, με νέους κανόνες που απαιτούν μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα από όλους μας ώστε να μην επανέλθουμε σε παρελθόντες εποχές.

Η προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι οι Συνδικαλιστικοί Φορείς μεταξύ αυτών και το Επιμελητήριο, με στοιχεία και τεκμηριωμένες επιστημονικές προτάσεις, έπεισε τους αρμοδίους να δώσουν το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του Λιανεμπορίου΄΄.

Τέλος, σημειώνει: ΄΄Προτρέπουμε όλους τους καταναλωτές σε αυτή την δύσκολη επανεκκίνηση να στηρίξουν στα ψώνια τους τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας, τους Συμπολίτες τους γιατί έτσι πραγματικά στηρίζουμε όλοι μας την Τοπική Οικονομία που τόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ευχόμαστε να ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κλειστά καταστήματα. Καλή δύναμη και καλές δουλειές σε όλους΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr