background img
banner
banner

ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ: «Ενισχύοντας τον διπλανό μας κρίκο, ενισχύουμε τον εαυτό μας»

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με αφορμή τη σημερινή επανέναρξη λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βάσω Ψυχράμη, προτρέπει τους Αιγιαλείς να στηρίξουν την τοπική αγορά, ειδικά σήμερα σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία, καλώντας ταυτόχρονα τη δημοτική αρχή να εφαρμόσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή των επαγγελματιών από τα δημοτικά τέλη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αγαπητοί Συνδημότες, δύο μήνες σχεδόν μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των ελεύθερων επαγγελματιών λόγω covid-19, κάνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως τον απολογισμό μας. Ο απολογισμός αυτός θα είναι σκληρός και δύσκολος, καθώς η παράλυση της τοπικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, εξαιτίας του γενικευμένου κλεισίματος των επιχειρήσεων, υπήρξε ένα αναπότρεπτο γεγονός.

Τη Δευτέρα 18/01, τα καταστήματα εμπορικού ενδιαφέροντος και οι επαγγελματίες της Αιγιάλειας ζουν μια μεγάλη στιγμή, αυτή της επανόδου και της προσπάθειας να σταθούν πάλι δυναμικά στα πόδια τους. Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη συγκυρία, είναι το λιγότερο χρέος μας και επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, να στηρίξουμε όλοι, μαζικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τοπική μας αγορά. Είμαστε όλοι κρίκοι μιας αλυσίδας, που τελικά συνθέτει το σύνολό μας και ενισχύοντας τον διπλανό μας κρίκο, ενισχύουμε τελικά τον εαυτό μας.

Για αυτό, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ΄΄.

΄΄Καλούμε, για άλλη μια φορά, τη δημοτική αρχή που όχι μόνο δεν ψήφισε αλλά και κωλυσιέργησε δείχνοντας αναλγησία στους επαγγελματίες που επλήγησαν από την πανδημία, να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ επιτέλους την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

Επιλέγουμε την τοπική αγορά για όλα μας τα προϊόντα. Ευχόμαστε στους καταστηματάρχες, τους εργαζομένους και σε όλους τους συνδημότες μας καλή αρχή, καλή επανεκκίνηση, με δύναμη, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία! Ανταποκριθήκαμε το περασμένο δίμηνο ως κοινωνία με μεγάλη υπευθυνότητα στις προσταγές της νέας σκληρής καθημερινότητας και πετύχαμε, όλοι μαζί, ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ΄΄, καταλήγει η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr