background img
banner
banner

Γεύματα αγάπης… στην Αιγιάλεια

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΠΔΔ

Τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο μοιράστηκαν οι άνθρωποι που συνέβαλαν στη δημιουργία των γευμάτων αγάπης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παρέχοντας το ελάχιστο αγαθό σε πολίτες που είχαν ανάγκη, τις ημέρες των εορτών.

Μέσα από την καταγραφή που είχε γίνει από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Αιγιαλείας, ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τo protionline.gr, σε συνεργασία του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» και τη συμβολή των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και εθελοντών, ετοιμάστηκαν πλήρη γεύματα και γλυκίσματα που διανεμήθηκαν σε 93 πολίτες που δεν είχαν τη δυνατότητα να διασφαλίσουν το γιορτινό τραπέζι.

«Με ευαισθησία και υπευθυνότητα, η δημοτική αρχή Αιγιαλείας, μεταξύ άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του δήμου μας, στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας. Ιδίως σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία η ανάγκη να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίξει είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι και ο δήμος μας ενσκήπτει με κάθε μέσο στο πλευρό τους», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Όπως εξηγεί, σε συνεργασία με προμηθευτές του Τμήματος Πρόνοιας, του Νομικού Προσώπου αλλά και επιχειρήσεων του δήμου που προσέφεραν δωρεάν είδη, ετοιμάστηκαν με φροντίδα τα γεύματα που συνοδεύτηκαν από σαλάτες, αναψυκτικά, κρασί, γλυκίσματα κι ότι απαιτεί το γιορτινό τραπέζι που διανεμήθηκαν από τους ανθρώπους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στους πολίτες.

Με ανακοίνωσή του, ιδιαιτέρως ευχαριστεί για την προσφορά τους, τις επιχειρήσεις: Αρτοποιείο Παπαϊωάννου (Άβυθος), Αρτοποιείο Ραμπαβίλα (Άβυθος), Οπωροπωλείο Καρκατσέλος (Αίγιο), Εμπορίας Αναψυκτικών Καράμπαλης (Αίγιο) Ελαιοτριβείο –Οινοποιείο Βούλγαρη (Βουλωμένο Αιγίου). «Με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας», καταλήγει ο αντιδήμαρχος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr