background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Προβληματίζει το κόστος των τεστ τον Παναιγιάλειο

ΔΑΔΙΩΤΗΣ: «ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ»

Από το Νοέμβρη που ξεκίνησε το lock down, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φρόντισε να διατηρηθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ενώ θα μπορούσε μαζί με την Πολιτεία να αναζητήσει τους τρόπους πραγματοποίησης των τεστ και στις υπόλοιπες κατηγορίες ώστε να μπορούν να παίξουν και αυτές.

Κατόπιν εορτής αποφασίστηκε να ακολουθήσουν και οι άλλες κατηγορίες το υγειονομικό πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ, χωρίς όμως να εξασφαλίζουν το κόστος στα σωματεία.
Λογικό είναι για την Γ΄ Εθνική, να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές επιβαρύνσεις των τεστ, κανείς όμως δεν απλώνει χείρα βοηθείας.

Οικονομική υποστήριξη και τον Δεκέμβριο στον ΠΓΣ

Με τα δεδομένα αυτά για το πώς παραμένει η κατάσταση στον Παναιγιάλειο και πως αντέδρασαν οι οικονομικοί υποστηρικτές στην περίοδο του lock down, ο Πέτρος Δαδιώτης αναφέρει στο protionline.gr: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά όλων αυτών των ανθρώπων που είχαν δώσει οικονομική υπόσχεση σε μένα και τον Παναιγιάλειο. Γινόντουσαν χρηματικές καταθέσεις μέχρι και τον Δεκέμβρη.
Είχα και παλαιότερα αναφέρει ότι αν μαζευτούμε όλοι για το καλό της ομάδας και υπάρχει εμπιστοσύνη, μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο Παναιγιάλειος. Αισθάνομαι δικαιωμένος από την προσπάθεια που κατέβαλλα, κερδίζοντας και ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου. Κέρδος για την ομάδα ήταν και η επιστροφή των Παλαιμάχων σ’ αυτήν».

Δαδιώτης: ‘’Δύσκολο να παίξουμε’’

Ο καιρός κυλά σε βάρος της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Για το αν μπορεί τελικά να βρεθεί κάποιος τρόπος επανεκκίνησης, ο Πέτρος Δαδιώτης είναι απαισιόδοξος: «Εύχομαι να βρεθεί τρόπος να παίξουμε, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Υπάρχουν πολλά αρνητικά δείγματα για να παίξει μπάλα η Γ΄ Εθνική. Είδαμε τι έγινε στην Σούπερ Λιγκ 2.»

‘’Δύσκολο να αναλάβει  κάποιος το κόστος’’

Για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να προγραμματιστούν οι αγώνες, θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για τα τεστ και για όλες τις ανάγκες του υγειονομικού πρωτόκολλου.
Ο κ. Δαδιώτης τονίζει στo protionline.gr σχετικά: «Το βλέπω αρκετά δύσκολο να αναλάβει κάποιος το κόστος. Βρέθηκαν κάποιες λύσεις της τελευταίας στιγμής, για το πώς θα ληφθούν τρόποι προφύλαξης για την υγεία των αθλητών. Κανείς όμως δεν δίνει λύσεις για τον τρόπο εξεύρεσης ενός μεγάλου κόστους, που είναι δυσβάσταχτο βάρος για τα σωματεία. Πρέπει να βάλει «πλάτη» η Πολιτεία.»

‘’Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε …οξυγόνο στην ομάδα’’

Για την περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, ο κ. Δαδιώτης είναι κάθετος: «Η παρέα που έχουμε σχηματίσει φροντίζοντας και ενισχύοντας οικονομικά τον Παναιγιάλειο, θα είναι πάλι πιστή στο καθήκον της μέχρι το τέλος, στην περίπτωση που αποφασιστεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Μπορεί το απαιτούμενο ποσό για τα τεστ να μην το καλύπτουμε γιατί είναι μεγάλο και υπολογίζεται μηνιαίως στα 10000 ευρώ, όμως με την οικονομική συνέπεια που διακρίνει μέχρι τώρα την «ομάδα» μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε …οξυγόνο».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr